A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

 У закладах освіти Кіптівської територіальної громади пролунали перші дзвоники

Дата: 02.09.2021 08:38
Кількість переглядів: 303

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом Першого дзвоника, яке завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме першого вересня починається навчальний рік в школах. Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто цього річ  вийшов на фінішну пряму.

       Цього року перший дзвоник пролунав у трьох закладах загальної середньої освіти Кіптівської територіальної громади  для 397 учнів, з них 43 першокласники та 23 одинадцятикласники.

       Шкільні лінійки – традиційний атрибут початку нового навчального року, у зв’язку із карантинними вимогами, стали коротшими, проте від того не менш цікавими та хвилюючими для їх учасників. Подвір’я Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у цей сонячний день, потопало у розмаїтті осінніх квітів і вишиванок, адже у країні знань, що чекала на дітей господаркою була королева, яка зачитала всім присутнім настанови на успішний навчальний рік а на завершення всі присутні мали змогу милуватись вальсом у виконанні старшокласників. До речі, шкільна родина цього закладу поповнилася ще на двадцять три учні, що підвозитимуться із села Хрещате. У Чемерському ЗЗСО І- ІІІ ступенів пройшло першовересневе свято під гаслом "Веселий сміх в осіннє небо лине", адже як символ нового навчального року одинадцятикласники запустили в небо  синьо-жовті повітряні кульки. Лунали слова вітання, вірші, пісні та запальні танці. Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою пройшло свято у Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, після якого дітей чекав не тільки перший урок але і цікаві квести, вікторини та фотозони, адже гарний настрій першого вересня – запорука успішного навчального року.

       На всіх урочистостях були присутні Кіптівський сільський голова Володимир Кучма, секретар сільської ради Віта Кучма та начальник відділу освіти Станіслав Пузирний, які привітали всіх присутніх із початком нового навчального року та побажали учням та вчителям наснаги, сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу і нових захопливих відкриттів, а також спільно із іншими гостями свята подарували першокласникам подарунки від сільської ради.

        Таким чином, перший дзвоник – добра шкільна традиція та чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим, відбувся і поклав початок новому 2021-2022 навчальному року. Сподіваємось, що від принесе всім незабутні емоції, враження, перемоги, та звичайно ж, нові знання!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь