A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Кіптівській ТГ привітали рятувальників з професійним святом

Дата: 20.09.2021 12:30
Кількість переглядів: 356

17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, хто ліквідовує наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захищає життя і здоров’я людей.

Вітав рятівників Козелецького районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області з професійним заступник Кіптівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Грищенко.

«Шановні рятівники, щиро вітаю вас з професійним святом! Бажаю вам, щоб надзвичайних ситуацій в наших громадах було якомога менше.

 Від себе особисто, від імені всіх мешканців Кіптівської територіальної громади дякую за вашу працю! Кожен з вас, не залежно від посади, чи звання увесь ваш колектив — це ті люди, завдяки яким ми спимо спокійно. Ваша професія не має святкових днів, або ж вихідних. Ваша професія – це спосіб життя, адже ви завжди готові прийти на допомогу! » – сказав Василь Грищенко.

Також Василь Миколайович від імені Кіптівської сільської ради вручив Почесні Грамоти за сумлінне і високопрофесійне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята Дня рятівника Артему Масюку, Ларисі Горобей та Володимиру Лимару.

Працівників Місцевої пожежної команди Кіптівської сільської ради привітала секретар ради Віта Кучма,  яка від імені громади подякувала працівникам МПК, за те що обрали професію рятувальника і кожного дня, ризикуючи власним життям та здоров’ям бережуть спокій і затишок у домівках мешканців Кіптівської ТГ. Після привітань Віта Миколаївна вручила Подяки сільського голови начальнику МПК Віталію Руденку та пожежному рятувальнику Володимиру Яковцю.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь