A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Напередодні професійного в Кіптівській територіальній громаді привітали працівників соціальної сфери

Дата: 08.11.2021 10:57
Кількість переглядів: 410

Щорічно з 1999 року,  в першу неділю  листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної  сфери. Варто відзначити, що це професійне свято по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки керуючись службовим положенням, але і по велінню совісті і поклику душі. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби.

Загалом у Центрі надання соціальних послуг Кіптівської ТГ працює 17 соціальних працівників. Вони приходять на допомогу тим, хто її потребує найбільше - людям похилого віку та інвалідам, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим. В цій професії не може бути випадкових людей, це - праця за покликанням.

Тож напередодні свята у Кіптівському будинку культури відбулись урочистий святковий захід «Янголи добра»,  на якому вшановували працівників соціальної сфери. «Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальної політики в період суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю працею Ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві. Ви обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві. Переконаний, що вам вистачить наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади, соціального захисту тих, хто його потребує», - зазначив сільський голова Володимир Кучма. Також за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків  та з нагоди Дня працівника соціальної  сфери Почесними грамотами були нагороджені соціальні робітники Центру – Олена Макаренко, яка обслуговує села Димерка та Савинка, Тетяна Кармазіна на обслуговуванні якої села Олбин, Борсуків та Самійлівка, а також соціальний робітник з Нового Шляху Тамара Кобіжча.

Найщиріші  вітання та солодощі передала працівникам соціальної сфери Кіптівської громади від Народного депутата України Бориса Приходька його помічник-консультант Світлана Шевченко, яка вручила соціальним працівникам Центру надання соціальних послуг нові велосипеди, які неодмінно полегшать нелегку роботу соціальних робітників.

Директор центру надання соціальних послуг Галина Лось зазначила, що професія соціального працівника -  нелегка і, водночас, благородна й важлива. А ті, хто працюють у соціальній сфері, – справжні трудівники. Вона подякувала усім присутнім за роботу та побажала здоров’я, родинного затишку, звершення задумів, успіхів та здобутків у нелегкій справі.

По завершенню урочистої частини всіх присутніх вітали артисти-аматори Кіптівського та Чемерського будинків культури.

У цей день хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай все заплановане завжди вдається.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь