A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

В Кіптівському Будинку культури відбулося свято футболу

Дата: 13.12.2021 12:54
Кількість переглядів: 251

     12 грудня у залі Кіптівського будинку культури  відбувся захід під назвою «Футбольний тріумф - 2021», присвячений Всесвітньому Дню футболу та як підведення підсумків футбольного сезону 2021 року. 

      Всім відомо, що футбол – це гра мільйонів. Цим видом спорту захоплюються всі, незалежно від статі, віку, статусу, релігійних  чи  політичних  вподобань, тож і глядачів зібралось чимало.  Розпочавсь захід із виступу сільського голови Володимира КУЧМИ: «Із самого початку свого створення Кіптівська громада приділяє належну увагу розвиткові молодіжного та спортивного руху, проте особливого розмаху набув такий вид спорту як футбол, який  із минулого року  ніби отримав нове життя у нашій  громаді та активно розвивавсь  протягом усього 2021 року. Пов’язане це як із успіхами наших дорослих команд таких, як «Агротрейд – Прогрес» та «Єдність», так і звичайно ж з найменшими нашими футболістами, адже минулого року, із появою у нашій громаді Миколи Клюса, який має кілька десятирічний досвід тренувань дітей та юнаків Сумщини, було утворено дві дитячі секції з футболу, де зараз тренуються більше тридцяти дітей. Саме ці діти своїми успіхами у матчах із багатьма суперниками і у межах нашої області  і за її межами сприяли об’єднанню всіх дорослих, які щиро вболівали, переживали поразки та раділи перемогам… Тож бажаю всім прихильникам футболу успіхів та подальших перемог…!»  Після чого гравцям дитячо-юнацьких команд «Ягуар» та «Юніор»  було вручено заслужені нагороди,  які ті вибороли за футбольний сезон що минув, також Володимир КУЧМА подарував гравцям новенькі комплекти форми для виступів та тренувань.

      Заслужені нагороди отримали також отримали гравці місцевих шкільних футбольних команд, які брали участь у турнірі присвяченому Дню фізичної культури та спорту України. Команда «Новий Шлях» із закладу освіти цього ж села отримали нагороди за ІІІ місце, команда «Рух», Чемерського ЗЗСО І-ІІІ ступенів за ІІ місце а також команда «Юніор», Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що отримали перемогу у змаганнях та отримали грамоти та кубок за зайняте І місце у змаганнях.

      На заході також було вшановано гравців команди «Агротрейд-Прогрес», які брали участь у чемпіонаті Чернігівського району та за його підсумками хоч і посіли сьоме місце, проте на повну силу показали себе у десятому  кубку з футзалу громадської організації Чернігівського району «Асоціація футболу», де брало участь тринадцять команд і наші хлопці здобули срібні нагороди, здивувавши цим багатьох ветеранів чемпіонату. Тож заслужені оплески, пам’ятні сувеніри отримали гравці на чолі з своїм тренером Федором КОРОГОДОМ а також ті, хто увесь чемпіонат був поруч із командою, підтримуючи своїх гравців.

       Всю урочисту частину супроводжували танцювальні та вокальні номери працівників культури Кіптівської громади та учасників дитячого хореографічного гуртка Кіптівського сільського будинку культури, які своїми виступами органічно доповнили свято футболу.   

     Приємно, що так закінчується футбольний рік у Кіптівській громаді, але подумки вже потрібно бути в сезоні наступному, адже хто йде вперед, обов’язково дійде до своєї мети! Тож бажаємо нашим дорослим та юним футболістам нових перемог, а всім прихильникам цієї гри видовищних матчів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь