A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ОГОЛОШЕННЯ    Діти загиблих Захисників та Захисниць України візьмуть участь у навчальній програмі в Канаді  

Дата: 16.12.2022 09:16
Кількість переглядів: 96


   Діти загиблих Захисників та Захисниць України візьмуть участь у навчальній програмі в Канаді  


   Надання освітньої підтримки Захисникам і Захисницям, членам родин загиблих Воїнів є одним з ключових напрямів роботи Мінветеранів. Один із таких проектів - є запуск навчальної програми в Канаді.


   Команда Міжнародної школи Брукс Вестшор (Канада) за підтримки Міністерства у справах ветеранів України  оголошує конкурс для учнів 9 класів (2008 року народження) загиблих українських Захисників та Захисниць України для участі в конкурсному відборі навчальної програми в Канаді.


   За результатами прозорого конкурсного відбору, за рішенням канадських представників, 10 фіналістів будуть зараховані до 9 класу школи Брукс Вестшор. Навчання відбуватиметься безкоштовно із забезпеченням необхідним для навчання та проживання у Канаді протягом 4 років, до завершення навчання в 12 класі.


   Ключові критерії конкурсного відбору:

● академічна успішність;
● належний (базовий) рівень володіння англійською мовою;
● вмотивованість та емоційна зрілість, які необхідні для тривалого навчання за кордоном.


   Конкурсний відбір відбуватиметься в 3 етапи:


1. Написання есе українською мовою (обсягом близько 500 слів). Кандидати мають написати про свої особисті інтереси та очікування від освіти в Канаді. Діти можуть вказати улюблені види спорту та мистецької діяльності, а також ініціативи, які вони могли б продовжити під час перебування в Канаді. До есе необхідно додати інформацію щодо оцінок успішності навчання у школі та інформацію про рівень володіння англійською мовою, а також місце проживання та контакти рідних.  Надіслати роботу необхідно до 22 грудня (включно) на електронну пошту vidbir.canada@gmail.com
У разі успішного проходження першого етапу координатори проекту зв’яжуться з кандидатами та повідомлять про дату і час проведення 2 та 3 етапів.


2. Онлайн тестування з математики (українською мовою);


3.   Інтерактивне тестування з англійської мови.


Тестування відбуватиметься за підтримки  Українського центру оцінювання якості знань. За результатами останнього етапу конкурсу фіналісти та їх рідні зможуть додатково познайомитись онлайн зі своїми майбутніми вчителями у Канаді та обговорити всі нагальні питання щодо поїздки та навчань. Фіналісти мають прибути до Канади наприкінці зими 2023 року.


   Довідково:
Брукс Вестшор – це невелика приватна школа розташована у м. Вікторія, що на острові Ванкувер у канадській провінції Британська Колумбія. Школа працює за системою Міжнародного Бакалаврату – інтенсивної навчальної програми, націленої на підготовку студентів до навчання в університетах світу. Сьогодні у  Брукс Вестшор навчається 210 дітей, майже половина з яких приїхали з усього світу та проживають у сучасному гуртожитку на території кампусу.

Сайт школи: https://westshore.brookes.org
У разі виникнення питань звертайтесь на електронну пошту: vidbir.canada@gmail.com
Діти їдуть на навчання без супроводу батьків або опікунів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь