A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Передноворічні дні ! Всі чекають дива  і подарунків, навіть під час війни!

Дата: 05.01.2023 11:11
Кількість переглядів: 122

 

А позитивні емоції , пісня допомагає подолати складнощі та надихає на подальші дії за для Перемоги .

Та зараз хочу повернутися до чорного березня 2022 року. Коли село Хрещате зазнало авіабомбардування літаком з червоною зіркою. 

Поранені , загиблі люди.... Майже , пів сотні пошкоджених , зруйнованих осель, будівель ,фермерске угіддя, повністю знищений будинок культури ...... .

Наша країна переживає найважчі часи в своїй новітній історії .Про яку буде написано тисячі книг , відзнято мільони фільмів про геноцид української нації . І про Хрещате теж ! Адже тут живуть та працюють нескорені люди , справжні патріоти ,які щоденною працею доводять любов до рідного села, рідного краю.

У тісній співпраці місцевої влади Кіптівська сільська рада та агрофірми "Баришівська зернова компанія" , Баришівська зернова компанія Благодійний Фонд , БЗК Grain Alliance будівля колишньої сільської ради здобула нове життя. Відтепер там діє справжній народний дім старостинського округу , де в теплому , охайному приміщенні можна отримати соціальні та адміністративні послуги ,відвідати бібліотеку та завітати до культурно - мистецьких гуртків.

Дякуємо усім , хто зробив свій внесок у цю спільну важливу справу . У такий непростий для нашої держави час – це є свідченням злагодженої роботи влади , громади , агросектору - спрямованої на підвищення рівня життя під час війни ;

- це є впевнений крок вперед до Перемоги!

Тож в переддень Нового 2023 року партнери зібрали разом ,щоб спільно порадіти за результат , вручити подарунки для подальшого облаштування будівлі та побажати гарного старту у своїй професійній діяльності щойно обраній старості сіл Хрещате та Гальчин Валентині Василівні КУБРАК .

Справжньою окрасою села є люди !

А жінки тут дуууже співучі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь