A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

У Кіптівській сільській громаді  за круглим столом обговорили заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на 2023 рік

Дата: 11.01.2023 15:56
Кількість переглядів: 217

 

 

Сьогодні у Центрі надання соціальних послуг Кіптівської сільської ради зібралися заступник сільського голови (голова координаційної ради) Ірина КОРОГОД, директорка Центру надання соціальних послуг Галина ЛОСЬ, начальниця служби у справах дітей Ольга БРИЛЬ та соціальні працівники ЦНСП Марія ТКАЧЕНКО, Антоніна ПАТУК та Тетяна ОСИПЕНКО.

Зокрема, під час круглого столу, обговорили актуальні проблеми, щодо заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству на 2023 рік.

Заступник сільського голови, Кіптівської сільської ради, Ірина КОРОГОД розповіла про взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

На нараді були підведені підсумки роботи фахівців із соціальної роботи за 2022 рік та розроблена стратегія розвитку соціальних послуг на 2023 рік.

У свою чергу директорка Центру надання соціальних послуг Галина ЛОСЬ розповіла про роботу ЦНСП, бесіди для дітей і дорослих про роль сім'ї та сімейне виховання, відбувається профілактична робота з подолання злочинності серед молоді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь