Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

10 лютого 2023 року о 10:00 год. відбудеться засідання 18 позачергової сесії VIIІ скликання Кіптівської сільської ради у залі засідань сільської ради

Дата: 30.01.2023 16:44
Кількість переглядів: 115

         Фото без опису                    

                        УКРАЇНА                                  

  КІПТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 січня 2023 рік                                                  с. Кіпті                                                              № 07

                                                                   

Про скликання

18 сесії 8 скликання

 

Відповідно до ст. 42, ст. 59  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

І. Скликати вісімнадцяту сесію восьмого скликання  10 лютого  2023 року о 10 год. 00 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради.

ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про виконання сільського бюджету Кіптівської територіальної громади в 2022 році.
  2.   Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Кіптівської сільської ради за 2022 рік.
  3. Про затвердження  висновку фінансового відділу виконавчого комітету Кіптівської сільської ради  № 5  від 16.01.2023 року про обсяг вільного залишку бюджетних коштів за підсумками  2022 року.
  4. Про затвердження Програми профілактики правопорушень на території населених пунктів Кіптівської сільської  територіальної громади на 2023-2025 рр.
  5.   Про затвердження  Програми з проведення нормативної  грошової оцінки земель населених пунктів на території  Кіптівської сільської ради на 2023 рік.
  6. Про затвердження Програми  утримання та ремонту вулиць та доріг комунальної власності Кіптівської  сільської ради на 2023 рік.
  7. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року № 1774-17/VIIІ "Про затвердження цільової Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Кіптівської сільської ради  на 2023 рік».
  8. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року № 1775-17/VIIІ "Про затвердження Програми охорони навколишнього середовища Кіптівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2023- 2024 роки "
  9.  Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року № 1799-17/VIIІ "Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Кіптівської сільської територіальної громади  на 2023 рік".
  10.  Про надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету  на виконання  «Програми профілактики правопорушень на території населених пунктів Кіптівської СТГ на 2023-2025 роки»
  11. Про надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету  на виконання  «Цільової Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Кіптівської сільської ради  на 2023 рік».
  12. Про надання іншої субвенції з місцевого бюджету в бюджет Козелецької селищної ради.
  13. Про затвердження граничних сум  витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Кіптівської сільської ради.
  14. Про внесення змін до рішення «Про затвердження  сільського бюджету Кіптівської територіальної громади на 2023 рік».
  15. Про затвердження розпоряджень сільського голови з кадрових  питань.
  16. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені  сільської  ради.
  17. Про затвердження рішення виконавчого комітету від 09.01. 2023 року, № 03 «Про передачу в господарське відання та на баланс КП “Чайка” майна комунальної власності територіальної громади, що є на балансі Кіптівської сільської ради».     
  18. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Чайка» Кіптівської сільської ради.
  19. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Кіптівської  сільської ради.
  20. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Кіптівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування площею 0,6000 га, розташована в межах населеного пункту с. Новий Шлях.
  21. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Кіптівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти площею 0,7132 га, розташована в межах населеного пункту с. Прогрес.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кіптівській сільській раді під розміщення ФАП орієнтовною площею 0,10 га, розташована в межах населеного пункту с. Новий Шлях, вул. Центральна, 3 а.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кіптівській сільській раді під розміщення нежитлової будівлі орієнтовною площею 0,20 га, розташована в межах населеного пункту с. Прогрес, вул. Наукова, 19.
  24. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Шурхал Івану Михайловичу (1/2 частки) та Рослик Надії Михайлівні (1/2 частки) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Підлісне, вул. Селянська, буд.24.
  25. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Бойко Петру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  26. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бова Василю Івановичу, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  27. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Брей Ользі Михайлівні, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  28. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гаркавко Миколі Петровичу, із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради.
  29. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Степаненку Андрію Миколайовичу, із земель колишнього КСП «Перше Травня» на території Кіптівської сільської ради.
  30. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Максимець Ніні Петрівні, Ковальовій Валентині Петрівні, Трутень Анатолію Петровичу, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  31. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Дейнеко Надії Іванівні 1/2 частки, Дейнеко Галині Вікторівні 1/2 частки, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  32. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кроха Валентині Михайлівні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  33. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Могилевській Тамарі Василівні із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  34. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Веремеєнко Наталії Анатоліївні із земель колишнього КСП «ім. Чкалова» на території Кіптівської сільської ради.
  35. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Коломієць Тетяні Василівні із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради.
  36. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кузьменко Ганні Петрівні із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради.
  37. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Головач Ганні Петрівні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  38. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гольник Світлані Анатоліївні із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  39. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченко Петру Васильовичу із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  40. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Бова Василю Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  41. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Величко Ганні Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  42. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Пономаренко Валентині Іванівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  43. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Щербині Петру Климентійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  44. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Журба Василю Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  45. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Муратовій Тетяні Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  46. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Каплун Валентині Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  47. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Шуляк Світлані Йосипівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  48. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Виленчик Тетяні Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  49. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок ½ частки  гр. Грицик Віктору Михайловичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  50. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок ½ частки  гр. Компанець Павлу Васильовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  51. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Ларченко Катерині Іванівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  52. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Кудін Івану Володимировичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  53. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Яриш Надія Василівна для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  54. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Прокопенко Любові Михайлівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «ім. Щорса» на території Кіптівської сільської ради.
  55. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Дарнопих Ользі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Чкалова» на території Кіптівської сільської ради.
  56. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Гук Анатолію Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Чкалова» на території Кіптівської сільської ради.
  57. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Науменко Ганні Григорівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Промінь» на території Кіптівської сільської ради.
  58. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Кузьменко Ганні Григорівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  59. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Черненко Ганні Іванівні, Коваленко Миколі Івановичу,  Коваленко Олексію Івановичу  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  60. Інші питання.

ІІІ. Запросити на вісімнадцяту сесію восьмого скликання депутатів сільської ради, старост населених пунктів, начальників відділів сільської ради,  завідуючу сектором соціального захисту населення, начальницю Служби у справах дітей, директорку Центру надання соціальних послуг. (Список додається).

 

Сільський голова                                                                                                   Володимир КУЧМА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь