Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Жінки, знайте свої права

Дата: 27.03.2023 16:05
Кількість переглядів: 495

   

 

    Думку, що дискримінації  жінок в сучасному суспільстві не існує, можна почути досить  часто. І від знайомого  , і від пересічного “диванного експерта”, і від серйозного  керівника відділу  чи… політичного діяча. Насправді , звернувшись  до фактів , зібрано  Топ-10 порушень прав жінок сучасності . Саме з ними змогли ознайомитися всі бажаючі , які відвідали  Всеукраїнську інформаційно - просвітницької акцію «Жінки, знайте свої права» 2023 року організовану  відділом культури , сім’ї, молоді та спорту  Кіптівської територіальної громади на базі Прогресівського СБК .  Інформаційна акція проходила на протязі 5 днів  з метою підвищення рівня обізнаності жінок щодо їх прав, поінформованості щодо шляхів попередження та інструментів протидії дискримінації за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, попередження та зупинення усіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства у всіх сферах та на всіх рівнях . 

        Всеукраїнська інформаційно – просвітницька  акція  «Жінки, знайте свої права» проходить  у рамках виконання законів України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про протидію торгівлі людьми», Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 № 1544-р, Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації  за участю інших органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, профспілкових організацій, навчальних закладів, закладів культури, охорони здоров’я, громадських організацій  щорічно  у березні .

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь