A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Оголошення 28 квітня 2023 року о 10 год. 00 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради відбудеться дев’ятнадцята сесію восьмого скликання

Дата: 18.04.2023 12:50
Кількість переглядів: 122

 На розгляд сесії винесені наступні питання:

  1. Звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Кіптівської сільської територіальної громади за 1 квартал 2023 року.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Кіптівської сільської ради за І квартал 2023 року.
  3. Про затвердження  розпоряджень сільського голови про перерозподіл бюджетних призначень бюджету Кіптівської сільської територіальної громади на 2023 рік
  4. Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Кіптівської сільської  територіальної громади на 2023 рік.
  5. Про внесення змін до  рішення  сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року № 1784-17/VIIІ "Про затвердження «Програми відшкодування витрат за здійснені перевезення пільгових категорій громадян пасажирським автомобільним транспортом по території Кіптівської сільської ради на 2023-2024 роки»
  6. Про внесення змін до Програми надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги, на території Кіптівської територіальної громади на 2023 рік.
  7. Про затвердження Програми надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Чайка» Кіптівської сільської ради на 2023 рік».
  8. Затвердити Програму профілактики правопорушень "Безпечна громада" на території населених пунктів Кіптівської сільської територіальної громади на 2023-2025 рр. в новій редакції
  9. Про надання  субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання «Програми профілактики правопорушень «Безпечна громада» на території населених пунктів Кіптівської сільської територіальної громади на 2023-2025рр.».
  10. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року  № 1799-17/VIIІ "Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Кіптівської сільської територіальної громади на 2023 рік"
  11. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року №1801-17/VIII «Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2023 рік»
  12.  Про внесення змін до структури виконавчих органів Кіптівської сільської ради.
  13. Про внесення змін до структури та загальної чисельності закладів культури Кіптівської сільської ради.
  14. Про затвердження Положення про сектор містобудування та архітектури Кіптівської сільської ради.
  15. Про затвердження договорів, укладених сільським головою та секретарем сільської ради від імені Кіптівської сільської ради.
  16. Про затвердження розпоряджень сільського голови та секретаря сільської ради з бюджетних питань.
  17. Про прийняття на безоплатній основі у комунальну власність Кіптівської сільської ради будівлі пожежного депо, яке знаходиться в селі Хрещате, вул. Миру 3В.
  18. Про включення нового об’єкта до Переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Кіптівської сільської ради, які можуть бути приватизовані у 2023 році.
  19. Про включення нових об’єктів до  Переліку об’єктів комунальної власності  територіальної громади Кіптівської сільської ради на 2023 рік.
  20. Про затвердження акту приймання-передачі у комунальну власність територіальної  громади Кіптівської сільської ради об’єкту нерухомого майна пожежного депо  с. Хрещате.
  21.  Про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.
  22.  Про найменування/перейменування об’єктів топоніміки на території населених пунктів Кіптівської сільської ради.
  23.  Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення питань освітньої мережі Кіптівської сільської ради.
  24. Про затвердження Плану заходів щодо запобігання та протидії корупції в Кіптівській сільській раді на 2023 рік.
  25. Про заходи щодо збереження від пошкодження кабельних ліній зв’язку на території Кіптівської сільської ради.
  26. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 10,0 га філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України» для будівництва центру з вирощування садивного матеріалу з закритою кореневою системою за межами с. Кіпті.  
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Шпаків, с. Розівка на території Кіптівської сільської ради.
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПрАТ «ВФ Україна», площею 0,0186 га, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, розташована в межах населеного пункту с. Кіпті.
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кіптівській сільській раді,  площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Кіпті, вул Шевченка, буд.3.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40га Кіптівській сільській раді під розміщення будинку культури в с. Прогрес, вул. Наукова,20 на території Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,90га Кіптівській сільській раді під розміщення будинку культури в с. Чемер, вул. Шевченка, 74 на території Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кіптівській сільській раді під розміщення (пожарне депо) МПК в с. Хрещате на території Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  33. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,0439 га АТ «Укрпошта» в с.Кіпті.
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою що встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кіптівській сільській раді,  площею 0,0439 га в с. Кіпті, вул Слов’янська,36-а.
  35. Про надання дозволу ПП «КІПТІ» на укладання додаткової угоди до договорів оренди на невитребувані паї для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 4,2889 га за межами с. Кіпті на території Кіптівської сільської ради.
  36. Про надання дозволу ПП «КІПТІ» на укладання додаткової угоди до договорів оренди на невитребувані паї для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 23,7055 га за межами с. Кіпті на території Кіптівської сільської ради.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «СОВЕР» площею 254,9542 га за межами с. Олбин на території Кіптівської сільської ради.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «СОВЕР» площею 250,8438 га за межами с. Підлісне на території Кіптівської сільської ради.
  39. Про надання дозволу ТОВ Чернігів-Агроенерджи на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 80 га власники яких померли (на даний час спадкоємці відсутні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Підлісне на території Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  40. Про надання дозволу ТОВ Чернігів-Агроенерджи на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних ділянок (паїв) орієнтовною площею 25 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Підлісне на території Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  41. Про надання дозволу ТОВ «Гетьманське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) неуспадкованих земельних ділянок (паїв) орієнтовною площею 58,17 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Надинівка на території Кіптівської сільської ради.
  42. Про надання дозволу ТОВ «Гетьманське» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) неуспадкованих земельних ділянок (паїв) орієнтовною площею 68,21 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Підлісне на території Кіптівської сільської ради.
  43. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з для будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на для будівництво та експлуатації інших технічних засобів зв’язку площею 0,0786 га за рахунок приватної власності гр. Ососкова Івана Миколайовича в межах с. Чемер, вул. Лугова, 36 на території, Кіптівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.
  44. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Власенко Миколі Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Борсуків.
  45. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Дашевській Вірі Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Красилівка.
  46. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Носенко Богдану Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Підлісне.
  47. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Чабась Борису Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Самійлівка.
  48. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Биліму Петру Івановичу, Биліму Сергію Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  49. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Колодежному Максиму Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  50. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Швеєва Любов Віталіївна для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,0942, розташована в межах населеного пункту с. Чемер.
  51. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Гаркуша Вірі Миколаївні, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  52. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Дорошенко Андрію Петровичу, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  53. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Муратовій Тетяні Миколаївні, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  54. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Каплун Валентині Олексіївні, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  55. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Резніченко Ользі Михайлівні, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  56. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Пономаренко Варварі Федорівні, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  57. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Щербина Петру Климентійовичу, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  58. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Журбі Василю Івановичу, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  59. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Береговенко Надії Василівні, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  60. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Бобровник Івану В’ячеславовичу, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  61. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Максимець Миколі Федоровичу, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  62. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Прокопенко Любові Михайлівні із земель колишнього КСП «ім.Щорса» на території Кіптівської сільської ради.
  63. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Вихор Валентині Петрівні та Вихор Івану Володимировичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  64. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Надточій Ганні Григорівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  65. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Чигринець Ганні Пилипівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна» на території Кіптівської сільської ради.
  66. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Баранову Петру Григоровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  67. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Богдан Віталію Костянтиновичу, гр. Богдан Катерині Костянтинівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» на території Кіптівської сільської ради.
  68. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Вербецькій Тетяні Василівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  69. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Кубрак Петру Петровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  70. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Лимар Ганні Федорівні, Лимар Олександру Петровичу, Кравченко Петрівні, Лимар Володимиру Петровичу, для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  71. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначення меж земельних ділянок гр. Резніченко Ганні Іванівні для ведення особистого селянського господарства, із земель колишнього КСП «Дружба» на території Кіптівської сільської ради.
  72. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Мегем Дмитру Андрійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Червона Україна» на території Кіптівської сільської ради.
  73. Про припинення права користування земельною ділянкою кадастровий номер 7422084200:77:101:0006 загального користування для сінокосіння і випасання худоби за межами с. Красилівка Кіптівської сільської ради.
  74. Про надання в оренду строком на 7 років гр. Авраменко Роману Віталійовичу для сінокосіння та випасання худоби із земель комунальної власності межами с. Красилівка Кіптівської сільської ради.
  75. Інші питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь