A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

«Безпека на дорозі – понад усе!»: 17 травня 2023 року поліцейські відділення поліції №1 (смт. Козелець) навчили школярів правилам дорожнього руху

Дата: 17.05.2023 11:21
Кількість переглядів: 81

 

Ювенальний поліцейський спільно із співробітниками сектору реагування патрульної поліції провели профілактичний урок для дітей Данівського ліцею Козелецької селищної громади у Чернігівському районі. Темою заходу стала «Безпека дорожнього руху».

Нині на Чернігівщині триває перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху, що має на меті привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і спонукати до пошуку шляхів їх подолання.

– Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина ще до того, як вона самостійно вийде на вулицю. Це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами міст і сіл, а водіїв автотранспорту позбавить багатьох неприємностей, – поясняють співробітники ювенальної превенції поліції Чернігівщини.

У навчальному закладі ювенальні поліцейські розповіли дітям про види транспорту, види пішохідних переходів, правила переходу через дорогу на регульованих та нерегульованих ділянках дороги.

Також правоохоронці закликали дітей бути уважними і обережними, проводити своє дозвілля подалі від доріг, переходити проїзну частину лише у відведених для цього місцях та ніколи не перебігати дорогу перед транспортом, що наближається.

Учні вміло відповідали на запитання поліцейських, а також пограли в гру «Пішохід, водій, поліцейський»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь