A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Інформаційно-просвітницька акція до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 

Дата: 01.08.2023 12:51
Кількість переглядів: 143

 

    Воєнні дії ,які відбуваються на території нашої держави підвищують вразливість українців до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми  . З 24 лютого 2022 року із початком широкомаштабного вторгнення росії на територію України ризик стати жертвою експлуатації стрімко зріс .

    Існує безліч історій втягнення в злочинну діяльність - торгівлю людьми. Кожен раз, коли чуєш про оманливі легкі гроші чи роботу, важливо усвідомлювати, що це може бути пасткою, за якою стоять безжальні злочинці, що використовують обіцянки кращого майбутнього чи легких заробітків (і не тільки), щоб втягнути в протиправні дії потенційних жертв.  

   Пам'ятайте, що жодна законна робота не може вимагати позбавлення вас документів, обмеження вашої свободи або жорстокого поводження. І якщо вам здається, що ви або ваші рідні постраждали від торгівлі людьми, негайно потрібно звертатись за допомогою та підтримкою.  

    Між тим, одне із завдань Національної соціальної сервісної служби є запобігання та протидія торгівлі людьми, включаючи прийняття рішень щодо встановлення/відмови статусу постраждалої особи та координацію і контроль діяльності закладів, що надають допомогу таким особам.  

   Згідно зі статистичними даними у період воєнного стану в Україні, у 2022 було присвоєно 47 статусів, а за перше півріччя 2023 - вже 55. Ці дані свідчать про те, що торгівля людьми залишається актуальною проблемою.  

   Тож, сьогодні, 30 липня, у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, в котре хочеться підкреслити важливість попередження та реагування на ознаки цього жахливого злочину. А також наголосити, що підвищення свідомості суспільства є ключовим чинником у боротьбі з цією злочинністю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь