A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Дорогі, учні! Шановні працівники закладів освіти! Шановні батьки!

Дата: 01.09.2023 12:57
Кількість переглядів: 54

 

У перший день осені, в Україні, традиційно відзначають День знань - це дійсно всенародне свято, яке асоціюється майже в усіх із святковою лінійкою, морем квітів в руках педагогів, святково вбраними першокласниками та їх батьками, що не ховають радості та хвилювання від першого, такого важливого етапу у житті їх дітей. Проте, на жаль, вже другий рік поспіль, це свято проходить в умовах воєнного стану, що звичайно ж накладає свій відбиток на освітній процес. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, як в очному так і у дистанційному форматах і святкування Дня знань так само актуальне. 

Тож сьогодні, у день старту нового навчального року, хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків, домашніх завдань та звичайно ж вірних друзів. Підкорюйте нові вершини знань і досягайте заповітних цілей, а ваші здібності та наполегливість нехай стануть запорукою визначних успіхів у зміцненні України!

Слова щирої вдячності хочу висловити педагогам та батькам за плідну співпрацю, останні події яскраво доводять, що вони стали дійсно рівноцінними учасниками освітнього процесу, адже саме від якісної взаємодії, педагогічної мудрості та життєвої толерантності, багато у чому, залежить якісна освіта наших дітей. Впевнений, що освітянський фронт, є не менш важливим, ніж військовий, адже всі ми разом закладаємо підвалини майбутньої сильної та вільної України!

Миру нам всім та якнайшвидшої перемоги!

Зі святом! З Днем знань!

З повагою,

Кіптівський сільський голова

Володимир КУЧМА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь