A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Розпорядження сільського голови №91 від 10.11.2023 Про скликання 23 ( позачергової) сесії 8 скликання

Дата: 10.11.2023 14:02
Кількість переглядів: 76

Про скликання

23 ( позачергової) сесії 8 скликання

 

У зв’язку з виробничою необхідністю, керуючись ст. 42, ст. 59  Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні ”:

 

І. Скликати двадцять третю ( позачергову) сесію восьмого скликання  21 листопада 2023 року о 10 год. 00 хв. у  залі засідань Кіптівської сільської ради.

 

ІІ. На розгляд сесії винести питання:

  1. Про надання іншої субвенції з бюджету Кіптівської сільської ради до бюджету Козелецької селищної ради на утримання КНП «Козелецької ЦПМСД»
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 16 грудня 2022 року №1801-17/VIII «Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2023 рік»
  3. Про затвердженння містобудівної документації « Детальний план території земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер: 7422088500:78:025:0033, яка розташована за межами населеного пункту в адміністративних межах Кіптівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області, для будівництва цеху по зберіганню та переробці сільськогосподарської продукції».
  4. Про затвердження містобудівної документації « Детальний план території на земельній ділянці орієнтовною площею 10,0 га, що входить до складу земельної ділянки з кадастровим номером 7422083300:02:001:0001, яка знаходиться в постійному користуванні ДП «Ліси України», для будівництва центру з вирощувння садивного матеріалу із закритою кореневою системою за межами населеного пункт с. Кіпті Кіптівської сільської ради»
  5. Про припинення права користування земельними ділянками кадастрові номери 7422089800:79:184:0018, площею-8,5961 га,  та 7422089800:79:184:0017, площею-2,7308 га,  загального користування для сінокосіння і випасання худоби за межами с. Чемер Кіптівської сільської ради.
  6. Про формування земельних ділянок для проведення земельних торгів у формі аукціону для продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (згідно додатку) за межами населених пунктів Кіптівської сільської ради.
  7. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності лісогосподарського призначення зальною площею 357,0260 га на території Кіптівської сільської ради .
  8. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Яловцю Володимиру Миколайовичу, Яловцю Олександру Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Красилівка.
  9. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Баланович Ользі Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  10. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Грищенко Людмилі Іванівні, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  11. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Євтушик Марії Гаврилівні , із земель колишнього КСП «ім. Чкалова».
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Симанюк Ірині Миколаївні, Клименко Сергію Миколайовичу, Клименко Олександрі Михайлівні, із земель колишнього КСП «ім. Щорса».
  13. Про відміну рішень № 1452-40/VII Сорокової сесії сьомого скликання від 17 грудня 2019 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Макаровій Галині Микитівні та № 1327 -11/VIII одинадцятої сесії восьмого скликання від 19 листопада 2021 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Макаровій Галині Микитівні.
  14. Надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Макаровій Галині Микитівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря» селянського господарства гр. Кравченко Сергію Михайловичу, в межах с. Надинівка.
  15. Інші питання.

ІІІ. Запросити на  двадцять третю (позачергову) сесію восьмого скликання депутатів сільської ради, старост  старостинських округів, начальників відділів сільської ради,  завідуючу сектором соціального захисту населення, завідуючу сектором містобудування та архітектури, начальницю Служби у справах дітей (Список додається).

 

Сільський голова                                                              Володимир КУЧМА

 

Розпорядження №91 Про скликання 23 ( позачергової) сесії 8 скликання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь