A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Зустрічаємо гостей зі Львівщини

Дата: 08.09.2017 17:20
Кількість переглядів: 619

6-7 вересня в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді приймали делегацію з Бабинської ОТГ Самбірського району, Львівської області. Гості завітали на Чернігівщину, за сприяння Виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ірини Вікторівни Грозенко. Поїздка була організована для ознайомлення зі здобутками об’єднаних територіальних громад Північної України і зокрема Кіптівської об’єднаної територіальної громади, адже громади створювалися в один час і всім дуже цікаво подивитися що вдалося зробити за один проміжок часу громадам – представникам двох регіонів країни.

Працівники Кіптівської ОТГ відвідали Самбірщину в липні цього року та  побачили той величезний обсяг роботи який встигли зробити в Бабинській громаді. Але як зізналась голова Бабинської ОТГ світлана Несторяк Чернігівщина, та Кіпті зокрема не відстають від Західної України, а в деяких аспектах Північ попереду.

Гості відвідали села Прогрес та Новий Шлях Кіптівської ОТГ. В Прогресі відвідали опорну школу громади та впевнились, що тут створені якісні умови для виховання та навчання підростаючого покоління, побували в Будинку культури.

 В Новому Шляху оглянули дитячий садок, де наразі тривають ремонтні роботи , але по яскраво розмальованому фасаду одразу видно що це заклад для діток.

Наостанок гості завітали до Кіптів, адже найбільше їх цікавила робота одного з найкращих Центрів надання адміністративних послуг серед об’єднаних територіальних громад України. Поспілкувавшись з начальником ЦНАПу та його працівниками Бабинці ще раз переконались що ідея створення Центру надання адміністративних послуг Бабинської сільської ради повинна бути втілена в життя, адже таким чином адміністративні послуги максимально наближуються до населення.

Наостанок голова Кіптівської ОТГ Володимир Кучма та голова Бабинської ОТГ Світлана Несторяк вирішили зробити такі поїздки щорічними, адже це дуже пізнавально, можна взяти дуже багато цікавих ідей для розвитку своїх територій.

ФОТОГАЛЕРЕЯ


Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь