Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Вишиванка душу гріє 🦋🌤️

Дата: 27.11.2023 12:52
Кількість переглядів: 171

     «Україна починається з тебе 🇺🇦!» – під таким гаслом маємо жити , діяти під час повномаштабної війни заради збереження нації та автентичності народу . Не випадково команда однодумців Кіптівської громади вирішила втілити свою ідею в рамках грантової підтримки Програми «U – LEAD з Європою» та волонтерського руху «БУРчик» .

    Реалізація проекту «Вишиванка душу гріє» відбувалася в декілька етапів : оформлення проектної заявки на конкурсній основі , отримання позитивного результату від грантодавців , формування команди волонтерів , навчальний виїзний семінар до Коломиї , підготовчі будівельні роботи, фарбування паркану , нанесення орнаменту 56 метрів вишиванки Сіверського краю . До того ж інструктаж з техніки безпеки , командотворчі ігри, підписання договорів , оформлення рахунків , рефлексії , культурно- освітня складова . І все це , щоб створити публічний простір з метою піднесення патріотичного духу , збереження нематериальної національної культурної спадщини та психологічної підтримки постраждалих сільських мешканців громади Чернігівщини в умовах відбудови під час повномаштабної війни , привернення уваги жителів громади до процесу відбудови та популяризації різних форм відбудови ( державної, ОМС, ГО , волонтерської , тощо). Всі етапи діяльності здійснили 17 активістів/ток громади на волонтерських засадах .

      Паркан «Вишиванка душу гріє» 💙💛 в центрі селища Прогрес Кіптівської сільської територіальної громади підкреслює українську автентичність , буде слугувати постійною фотозоною та гарною окрасою підкреслюючи особливості місцевості, підвищуючи привабливість, естетизацію сільського простору . Слугуватиме гарним арт - простором популяризації сільського туризму .

 

✅ БУРчик — це волонтерська акція при БУР осередках, що залучає місцеву молодь до волонтерства та активної участі в житті свого міста/села. БУРчик – це 1-3-денна локальна волонтерська акція взаємодопомоги та добросусідства.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь