A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Регіональний Форум проєкту "Людський вимір" у м. Київ   

Дата: 15.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 35

      

        14  грудня у Києві відбувся Регіональний Форум проєкту "Людський вимір. Інклюзивні дані для стабільності та розвитку". Громади Чернігівської області поділилися ініціативами та досягненнями за рік участі у проєкті. Кіптівську сільску раду представляли Віта КУЧМА, Ірина ПОЛІЩУК, Станіслав ПУЗИРНИЙ, Анастасія КОПИСТКО.

        Спочатку всі учасники форуму нагадали про свої проєкти на панельній дискусії. Представники громад розповідали про зміни, які відбулися за час перебування на цьому проєкті.

        Учасники від Кіптівської сільської ради взяли участь у панельній дискусії на тему Дані, що  потребують громади для прийняття інклюзивних рішень і як зробити ці  дані кращими? Поточна ситуація та погляд у майбутнє.

     У рамках проєкту учасники не тільки отримали грант на свій проєкт, а також здобули навички комунікації та організації публічних заходів, роботи в команді і встановили по-справжньому стійкі зв'язки між людьми. Маємо надію, що відкриття багатофункціонального вільного  простору на базі Кіптівської публічної центральної бібліотеки, що відбудеться незабаром,  стане тією ластівкою, яка започаткує процес прийняття рішень на основі інклюзивних даних у інших напрямках розвитку громади.

     Дуже дякуємо команді Міжнародної організації з міграції «Людський вимір» за величезний досвід та отримані знання в галузі проведення досліджень під час написання нормативних документів розвитку нашої громади (проєктів, програм та стратегій).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь