Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Про цифрову безпеку в цифровому віці

Дата: 21.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 382

 

 

Двадцять місцевих жительок різного віку покращили свою обізнаність щодо цифрової безпеки, захисту від загроз і збереження приватності. Особливо цінними для мешканок громади були практичні поради щодо цифрової безпеки: як захищати персональну інформацію в мережі, включаючи паролі, дані та приватність; як убезпечити свої пристрої, насамперед, телефони.

Базові знання з цифрової безпеки дозволять не тільки захистити персональні дані, а й уникнути фінансових втрат. Про це йшлося під час тренінгу «Цифрова безпека в цифровому віці: захист від загроз та збереження приватності», який організувала ГО «Жінки за розвиток», що входить до складу Коаліції «Чернігівщина 1325». Захід відбувся в Молодіжному просторі селища Прогрес Кіптівської громади.

Тренінг для жительок громади відбувся у межах втілення проєкту «Медіаграмотність та безпека жінок у цифровому світі», що втілюється на виконання обласного плану дій щодо резолюції Ради Безпеки ООН 1325.

Проєкт реалізується завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем» Правозахисниці ЮрФем, Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь