A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

ПОЛІЦІЯ ІНФОРМУЄ!

Дата: 15.02.2024 14:08
Кількість переглядів: 39

 

Протягом 2021-2023 роки на території Чернігівської області було скоєно 7733 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 1812 пригод з травмованими, де 306 осіб загинуло та 22238 осіб отримали тілесні ушкодження.

На території обслуговування відділення поліції № 1 (смт. Козелець) ЧРУП ГУНП в Чернігівській області скоєно 333 дорожньо-транспортні пригоди, з яких 51 пригод з травмованими, де 8 осіб загинуло та 60 осіб отримали тілесні ушкодження.

З початку року на території обслуговування сталося 31 дорожньо-транспортна пригода, з них 4 ДТП з травмованими,  у яких 13 осіб отримали тілесні ушкодження.

     Працівниками відділення поліції № 1 (смт. Козелець)  ЧРУП ГУНП в Чернігівській області проводяться профілактичні заходи з водіями та пішоходами, водіїв закликають бути уважними на дорозі, не перевтомлюватися за кермом та дотримуватися безпечної швидкості руху, особлива увага приділяється правопорушенням, що приводять до настання дорожньо-транспротних пригод.

Поліція закликає, будьте уважними та відповідальними на дорозі, це стосується як водіїв та пішоходів, адже кожний учасник повинен дотримуватися Правил дорожнього руху, для запобігання загибелі та травмуванню людей

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь