A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

«Захист Батьківщини – святий обов’язок!

Дата: 11.03.2024 11:37
Кількість переглядів: 65

 

Український народ зараз перебуває в стані жорстокої війни з росією за свою незалежність. Росія веде загарбницьку війну щодо України і виявляє свою нелюдську жорстокість, де щоденно гинуть кращі сини й дочки українського народу, які зі зброєю в руках захищають свою Батьківщину. Від бомбардувань і ракетних обстрілів гине цивільне населення –жителі міст і сіл, а також ДІТИ! ДІТИ!!! Чим вони провинилися?

Щоб не втратити своєї державності, кращі сини й доньки України стали на захист своєї Батьківщини проти ворога, яким є «рускій мір». Одні вояки виконують свій обов’язок добровільно, інші виконують повинність згідно із законом України.

Захищати нашу країну - це велика відповідальність і честь. Ваш внесок у цю справу може змінити хід історії та допомогти повернути втрачену територію.

Стань захисником України і приєднуйся до Збройних Сил! Підпиши контакт!

ДЕРЖАВІ ПОТРІБНІ: - Мотивовані чоловіки та жінки віком від 18 до 45 років - Здорові фізично та психологічно - Відсутність тяжких злочинів, відкритих кримінальних проваджень та судимостей.

УМОВИ: - ЗП від 20 100 до 120 000 грн на місяць. - Безоплатна кваліфікована медична допомога. - Соціальні гарантії згідно з законодавством для військовослужбовця, пільги для них та членів їх сімей. - Повне забезпечення за рахунок держави (речове майно, харчування). - Кар’єрне зростання, проходження необхідної підготовки  в тому числі за кордоном. За підписання першого контракту виплачується одноразова грошова грошова допомога в розмірі від 21400 грн. до 24150 грн.

За більш детальною інформацією звертайтеся в відділ рекрутингу та комплектування  другого відділу Чернігівського РТЦК та СП, або за номером телефону 067-725-50-19, сел. Козелець»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь