Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Оголошення 29 березня 2024 о 10.00 год відбудеться двадцять п’ята сесія восьмого скликання

Дата: 19.03.2024 09:42
Кількість переглядів: 55

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

  1. Звіт сільського голови про роботу виконавчих органів ради в 2023 році.
  2. Про виконання бюджету Кіптівської сільської ради в 2023 році.

 (Звітує начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)

  1. Про виконання Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Кіптівської сільської територіальної громади в 2023 році. (Звітує заступниця сільського голови з питань виконавчих органів ради Корогод І.І.)
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 22 грудня 2023 року № 2209-24/VIIІ "Про затвердження цільової соціальної Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Кіптівської сільської ради» (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  3. Про затвердження Програми профілактики правопорушень "Безпечна громада" на території населених пунктів Кіптівської сільської  територіальної громади на 2023-2025 рр. в новій редакції. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  4. Про надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету  на виконання цільової соціальної Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території  Кіптівської сільської ради  на 2024 рік. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  5. Про надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету  на виконання програми профілактики правопорушень «Безпечна громада» на території населених пунктів Кіптівської територіальної громади на  2023-2025р. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  6.  Про затвердження Програми пільгового медичного обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Кіптівської сільської територіальної громади на 2024 рік. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення завідувачка сектору соціального захисту населення Янко К. В.)
  7. Про внесення змін до  Програми  «Надання адресної одноразової грошової

допомоги на 2024-2025 роки». (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення завідувачка сектору соціального захисту населення Янко К. В.)

  1. Про затвердження Програми з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів території кіптівської сільської ради на 2024 рік. ( Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення головний спеціаліст землевпорядник Йовенко М.Ф.)
  2. Про  внесення змін до Програми економічного і соціального відновлення та розвитку Кіптівської сільської територіальної громади на 2024 рік. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення заступниця сільського голови з питань виконавчих органів ради Корогод І.І.)
  3. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії сільської ради від 22 грудня 2023 року № 2217-24/VIIІ  "Про бюджет Кіптівської сільської територіальної громади на 2024 рік" 25503000000 (код бюджету) (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  4. Про затвердження на посаді старости Прогресівського старостинського округу.
  5. Про умови оплати праці старости Прогресівського старостинського округу.
  6. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Кіптівської сільської ради.
  7. Про покладання обов’язків за вчинення нотаріальних дій.
  8. Про затвердження положення про преміювання  працівників  пожежно-рятувального підрозділу для забезпечення місцевої пожежної охорони села Підлісне Кіптівської сільської ради.
  9. Про затвердження положення про преміювання  працівників  пожежно-рятувального підрозділу для забезпечення місцевої пожежної охорони села Хращета Кіптівської сільської ради.
  10. Про затвердження Положення  про фінансовий відділ виконавчого комітету Кіптівської сільської ради  у новій редакції. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення  начальниця  фінансового відділу Шеремет І.А.)
  11. Про  внесення змін  Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних  послуг» Кіптівської сільської ради. ( Виносить на розгляд  та затвердження проєкт рішення  начальник відділу « ЦНАП» Юрченко Р.О.)
  12. Про затвердження переліку закладів культури базової мережі, що перебувають у власності Кіптівської сільської ради. ( Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту  Биковець К.Г.).
  13. Про затвердження акту приймання-передачі з державної у комунальну власність територіальної громади Кіптівської сільської ради пожежного автомобіля ЗИЛ 131НА. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення головний спеціаліст з питань комунального майна та ЖКГ Пищолка М.М.)
  14. Про надання згоди на прийняття з державної  у комунальну власність Кіптівської сільської ради пожежного автомобіля ЗИЛ 131А АЦ -40 ( 131) 137А, д.н.з.СВ 130Е. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення головний спеціаліст з питань комунального майна та ЖКГ Пищолка М.М.)
  15. Про затвердження акту приймання-передачі  у комунальну власність територіальної  громади Кіптівської сільської ради об’єкту нерухомого майна будинку садибного типу в с.Самійлівка. (Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення головний спеціаліст з питань комунального майна та ЖКГ Пищолка М.М.)
  16. Про прийняття в комунальну власність сільської ради автомобіля CITROEN JAMPER.
  17. Про списання майна закладів освіти. ( Виносить на розгляд та затвердження проєкт рішення начальник відділу освіти Пузирний С.С.)
  18. Затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок лісогосподарського призначення зальною площею 85,6703 га в комунальну власність Кіптівській сільській ради .
  19. Про внесення змін в рішення 2 сесії 5 скликання Чемерської сільської ради  від 23 червня 2006 року «Про надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Укртелеком» про зміну адреси, та укладання  Додаткової угоди із зазначенням вірної адреси та ставки орендної плати на території Кіптівської сільської ради.
  20. Про надання земельної ділянки площею 0,2346 га, кадастровий номер 7422088501:78:043:0005, в оренду строком на 7 років гр. Зюзя Валентині Олександрівні для будівництва   та обслуговування інших будівель громадської забудови, яка знаходиться в межах населеного пункту с. Прогрес, вул. Наукова,19.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,5 га для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення для обслуговування парку культури межах н. п. с. Хрещате.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Департаменту патрульної поліції  Управління патрульної поліції в Чернігівській області для 15.10 орієнтовною площею 0,04 га із земель комунальної власності в межах с. Кіпті на території Кіптівської сільської ради.
  23. Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, площею 0,02 га за межами населеного пункту с.Прогрес.
  24. Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електонних комунікацій, площею 0,2025 га за межами населеного пункту с.Чемер.
  25. Про надання дозволу ТОВ «Чемер» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею 1,00 га в межах населеного пункту с. Чемер
  26. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності призначеної для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами для садівництва площею 2,8835 га за межами с.Чемер Кіптівської сільської ради .
  27. Про проведення земельних торгів у формі аукціону для продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (згідно додатку) за межами населених пунктів Кіптівської сільської ради.
  28. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для проведення земельних торгів у формі аукціону для продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення (згідно додатку) за межами населених пунктів Кіптівської сільської ради. 
  29. Про внесення змін до договору оренди від 17 серпня 2012 року за № 742208424004884 з щодо зменшення площі у зв’язку із витребуванням земельних за межами сільськогосподарського призначення (згідно додатку) за межами населеного пункту с.Красилівка Кіптівської сільської ради. 
  30. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Кислому Володимиру Даниловичу, Кислій Ганні Іванівні, Кислому Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  31. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Самко Надії Григорівні, Самко Карині Василівні, Самко Андрію Васильвичу, Степаненко Галині Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  32. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Надточій Ганні Іванівні, Надточій Сергію Івановичу, Надточій Наталії, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  33. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Промишляк Любові Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Хрещате.
  34. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Лукашевич Ганні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Олбин.
  35. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Цибульській Оксані Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Борсуків.
  36. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Дядик Наталії Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2500 га, розташована в межах населеного пункту с. Кіпті.
  37. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,3164 га за рахунок приватної власності гр. Гриник Ігора Володимировича в межах с. Прогрес, вул. Молодіжна, 14.
  38. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,2446 га за рахунок приватної власності гр. Кузменко Володимира Віталійовича та гр. Кузменко Вячеслава Віталійовича в межах с. Савинка, вул. Бр. Халімон, 45.
  39. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,3597 га за рахунок приватної власності гр. Карпич Василя Станіславовича та гр. Карпич Тетяни Станіславівни в межах с. Кіпті, вул. Слов’янська, 2.
  40. Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з ведення особистого підсобного господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,1438 га за рахунок приватної власності гр. Шевякіна Василя Григоровича в межах с. Надинівка, вул. Зелена, 57.
  41. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Семеняко Ганні Василівні, із земель колишнього КСП «Дружба».
  42. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Макаровій Галині Микитівні, із земель колишнього КСП «Зоря».
  43. Затвердження технічної д
  44. окументації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Силюк Валентині Олексіївні, із земель колишнього КСП «Зоря».
  45. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Шенгерей Ганні Андріївні, із земель колишнього КСП «Зоря».
  46. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кудіну Івану Володимировичу, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  47. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Надточій Ганні Григорівні, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  48. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Пузирній Людмилі Миколаївні, із земель колишнього КСП «Червона Україна».
  49. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Шуляк Світлані Йосипівні, із земель колишнього КСП «Червона Україна».
  50. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Дьогтяр Віталію Миколайовичу, із земель колишнього КСП «ім.Щорса».
  51. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Казаркіній Ніні Олексіївні, Ткаченко Олександру Олексійовичу, із земель колишнього КСП «ім.Щорса».
  52. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Михайленко Ірині Анатоліївні, Пищолка Володимиру Анатолійовичу, із земель колишнього КСП «ім.Щорса».
  53. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кононенко Тетяні Григорівні, із земель колишнього КСП «ім. Щорса»
  54. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Бібік Валентині Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба».
  55. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Кисла Зінаїда Георгіївна, Кеуш Валентина Іванівна, Середа Любов Іванівна для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба».
  56. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Корсун Антоніні Григорівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба».
  57. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Чекіній Ірині Миколаївні  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Дружба».
  58. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Стукач Галині Олексіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря».
  59. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Стукач Марії Іванівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Зоря».
  60. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Грицик Анатолію Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП ім. Щорса.
  61. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Ларченко Наталії Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП ім. Щорса.
  62. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Сухорукову Олексію Степановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП ім. Щорса.
  63. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Степашко Анатолію Григоровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП ім. Щорса.
  64. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Борисенко Олександру Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  65. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Гаврилко Наталії Андріївні та гр.Камлаченко Ганні Андріївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  66. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Надточій Олександру Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  67. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Головач Віталію Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  68. Надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок гр. Коваленко Любові Михайлівні та Кантур Наталії Степанівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із земель колишнього КСП «Шлях Леніна».
  69. Інші питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь