Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

На Чернігівщині є вакансії з наданням житла

Дата: 06.05.2024 16:42
Кількість переглядів: 82

 

Наразі в базі вакансій Чернігівської обласної служби налічується близько двох десятків пропозицій роботи з наданням житла.

Є такі вакансії для лікарів. Так, терапевта, педіатра та хірурга запрошують на роботу у Варву. Заробітна плата – 20 тис. грн.

Офіційне працевлаштування і житло обіцяють працівникам сільського господарства. Операторів машинного доїння запрошують в села Травневе Городнянської громади (зарплата 10000 грн) та Терехівка Киселівської громади (зарплата 8000 грн). Доярів готові забезпечити роботою і житлом в Ічні. Заробітна плата 12 тис. грн.

Трактористів шукають в Ічні, в селах Терехівка Киселівської громади та Нетяжино Сухополов’янської громади. Обіцяють заробітну плату 13000, 20000 та 17100 грн відповідно. Окрім трактористів, є вакансії підсобного робітника із заробітною платою 8000 грн – в Терехівці та 9000 грн – у Нетяжино.

Жителів Чернігівщини запрошують на роботу в Київську область, Броварський район, село Калинівка. Там потрібні овочівники на заробітну плату 20000 грн.

Пропонується робота з наданням житла і в Чернігові. Шукають швачок на заробітну плату 8000 грн.

Потрібна робота? Пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій"

https://jobportal.dcz.gov.ua/, в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz, на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy Чернігівський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь