Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Звертаємо увагу платників податків, що в електронному кабінеті можна отримати Витяг щодо стану розрахунків

Дата: 14.05.2024 14:48
Кількість переглядів: 122

 

 

Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що з 1 травня 2024 року в електронному кабінеті платника є доступним отримання Витягу щодо стану розрахунків (далі - Витяг), починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок).

          Для отримання Витягу платнику необхідно створити Запит за формою «J/F1300207» в приватній частині електронного кабінету у пункті меню «Заяви, запити для отримання інформації», обравши період, за який платник бажає отримати «Витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та сплати єдиного внеску». За кожний рік Запит подається окремо.

Витяг платнику надходить у Електронний кабінет за формою «J/F1400207».

Для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС (далі - Запит), розроблено окремий функціонал стосовно розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такою боргу поточною датою. Для цього під час формування запиту необхідно встановити прапорець для розрахунку такої пені. Встановлення прапорця неможливе, якщо у Запиті визначено період: «Минулі роки».

За умови встановлення відповідного прапорця можна отримати інформацію в розрізі платежів. Якщо ж прапорець не встановлений, то платник отримає узагальнену інформацію без поділу на платежі.

У платника при встановленні відповідного прапорця є можливість отримання Витягу з кваліфікованим електронним підписом посадової особи контролюючого органу.

 

          Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь