Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку Кіптівської громади

Дата: 26.06.2024 10:21
Кількість переглядів: 128

Конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку Кіптівської громади

Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») оголошує конкурс на закупівлю послуг з розробки Комплексного плану просторового розвитку території Кіптівської сільської територіальної громади.


План визначатиме функціональне призначення території, основні засади створення єдиної системи громадського обслуговування, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, розвитку та благоустрою території, цивільної оборони, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, розвитку екологічної мережі, охорони та збереження культурної спадщини, а також послідовність реалізації рішень, в тому числі поетапний підхід до планування та управління землекористуванням.

Щоб отримати повний текст запиту на участь у тендері та відповідні шаблони, будь ласка, надішліть електронного листа на адресу procgrantshov@dai.com, вказавши (1) своє ім'я, (2) посаду та (3) назву організації/компанії.

20 червня 2024 року о 14:00 Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведе віртуальну попередню конференцію перед подачею запитів, де зацікавлені учасники закупівлі отримають детальну інформацію та зможуть поставити запитання. Для реєстрації необхідно надіслати електронний запит на адресу procgrantshov@dai.com  до 18 червня 2024 року до 17:00 за українським часом. У темі листа, будь ласка, вкажіть “RFP-KYV-23-0423-2: Bidder’s Conference”. Лише зареєстровані зацікавлені учасники закупівлі отримають запрошення на попередню конференцію та будуть включені до списку розсилки для обміну подальшими запитаннями та відповідями, пов'язаними з запитом на участь у закупівлі.

Кінцевий термін для запитань: 21 червня 2024, 15:00 за київським часом на адресу procgrantshov@dai.com

Кінцевий термін подання пропозицій: 5 липня 2024 року, 19:00 за київським часом тільки на електронну адресу: ua-hoverla_bidsgrants@dai.com

Посилання на публікацію на сайті ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь