Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

29 червня 2024 року Кіптівська громада втретє об’єдналися з метою вшанування мужності та героїзму захисника незалежності територіальної цілісності України Сергія Віталійовича Шестака .

Дата: 02.07.2024 16:52
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Турнір з футболу « КУБОК ПАМ’ЯТІ СЕРГІЯ ШЕСТАКА» 🏆 був започаткований три роки тому за пропозицією друзів ГЕРОЯ 🇺🇦, яких об’єднала справжня чоловіча дружба, пам‘ять і повага до великого футбольного ентузіаста .

Сергій Віталійович Шестак є відомим футболістом ⚽️, як на Чернігівщині так і на Черкащині . Тож цього року у футбольному протистоянні зійшлися господарі поля - футбольна команда « Єдність» , в складі якої Сергій чотири рази здобував звання Чемпіонів з футболу Козелеччини , футболісти команди вийшли на поле у футболках з фотографією футболіста Шестака та обʼєднана команда «Профіспорт », до складу якої увійшли 5 гравців команди «Зеніт» ( команда місцевої військової частини ) з якою Сергій здобував Кубок АТО, кубок Ліги АТО.

Футбольні вболівальники🏃‍♂️ не аби як скучили за футболом , тож в величезним ентузіазмом очікували цей матч на початку якого виступив сільський голова Володимир Кучма .

Погода цього дня була занадто гарячою ( t 32 +) 🚀, не зважаючи на це команди активно розпочали гру . Право першим вдарити по мʼячу отримав Нікита Шестак 🙋🏼( племінник Сергія) . А далі почалася запекла боротьба . Професіоналізм обох команд задав високий темп грі і вже на 35 хвилині першого тайму влучний удар ⚽️ Михайла Щвидюка розпочав рахунок на користь гостей.

Стиль гри «Профіспорт» ⛳️ не давав господарям поля можливість швидко прорватися до воріт суперника . А якщо туди потрапляли , то голкіпер Денис Пилипчук ніби зливався з мʼячем і певний час тримав його в обіймах .

Не можна не згадати й голкіпера «Єдності» Володимира Шестака 🥅, який неодноразово відбивав атаки нападників в одній з яких було 7 ударів по воротах , але Олег Головко 8 ударом зміг пробити оборону на 65 хвилині матчу . 0:2 ⚽️⚽️!

Вболівальники «Єдності» не втрачали надії , але цього разу весь добірок атакуючих дій не призводили до бажаного результату . Хоча трибуни декілька разів завмирали в очікуванні .

85ʼ хвилина 0:3 ⚽️⚽️⚽️ , влучно спрацював Віталій Малимон . З цім рахунком і був завершений матч після свистка головного арбітра матчу Олександра Янченка.

Нагодження проводили Олеся Шестак ( дружина ) та староста Чемерського старостинського округу Павло Тарасюк .

⚽️Кращий голкіпер Денис Пилипчук «Профіспорт»

⚽️Кращий гравець Володимир Шестак «Єдність»

🏆Володарі цьогорічного «КУБКУ ПАМ’ЯТІ СЕРГІЯ ШЕСТАКА» команда з міста Золотоноша «Профіспорт» .

Щиро дякуємо команді з Черкащини за рівень гри та приїзд! ( до складу команди увійшли гравці діючої команди - чемпіону з футболу Черкаської області та побратими - футболісти Сергія).

Команді « Єдність» - за гідне протистояння!

Шанувальникам та шанувальницям футболу - за емоції та підтримку.

Захід відбувся 🤝 за тісної співпраці!

Родина Шестак , брати Курочки ,

Кіптівська сільська рада,

Відділ культури, сім`ї,молоді та спорту Кіптівської ТГ

Чемеский старостинський округ , Чемерська ЗЗОШ , Чемерський СБК,

Баришевська зернова компанія ,

ТОВ «Тиниця Агро» ,

Фермерське господарство Агрофорд

ГО КІПТІВСЬКА ЖІНОЧА СПІЛКА,

ФОП PriholapOk

🇺🇦 Сергій Віталійович Шестак народився 22 червня 1988 року в с. Новий шлях Чернігівського району Чернігівської області у багатодітній родині . Сергій був третім , наймолодшим сином . Захоплення футболом отримав від старших братів , але Сергій виявив найбільші здібності і досягнення. По закінченню 11 класів навчався, працював , зустрів свою долю , став батьком прекрасної дівчинки Міланки .

З 2016 року присвятив себе захисту країни , ставши до лав Збройних Сил України . Але ні коли не полишав своє захоплення футболом , грав в аматорських командах Чернігівщини та Черкащини.

18 березня 2022 року Сергій Віталійович Шестак загинув у бою під Волновахою Донецької області захищаючи територіальну цілісність нашої Держави ціною власного життя . У тому ж році нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Герої не вмирають! Вони живуть доти, доки живе пам’ять про них. 🩵💛

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних