A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Кіптівська об’єднана територіальна громада відсвяткувала свою першу річницю.

Дата: 29.08.2016 12:02
Кількість переглядів: 780

Фото без опису           27 серпня 2016 року в Кіптях було людно, адже в Кіптівському будинку культури зібралися  представники  всіх 12 населених пунктів, жителі яких рівно рік тому зробили крок назустріч реформам і створили Кіптівську об’єднану територіальну громаду. Звісно це було непросте рішення, але сьогодні підвівши підсумки року разом, всі розуміють, що ступили на правильний шлях.

           Розпочалося святкове дійство з відкриття, побудованого за кошти громади, Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу), який саме в цей день гостинно відкрив свої двері. Приміщення нове, комфортне, оснащене новою комп’ютерною технікою та меблями, подбали будівельники  про те , щоб в Центрі було зручно працювати персоналу і також зручно  отримувати послуги жителям громади.  Тут можна буде отримати весь комплекс послуг, які раніше надавали сільські ради, і абсолютно нові – це послуги державного реєстратора та дергеокадастру.

           Почесними гостями на святі були  перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації  Леонід Володимирович  Сахневич, голова Козелецької районної державної адміністрації Володимир Іванович Швед, керівник Чернігівського обласного офісу реформ Ірина Кудрик, керівник виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення ВАССР Грозенко Ірина Вікторівна, які разом з сільським головою Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимиром Володимировичем Кучмою урочисто перерізали червону стрічку і запросили жителів громади та гостей на невеличку екскурсію ЦНАПом.

           Далі урочистості, присвячені 25-річниці Незалежності України та першій річниці створення Кіптівської об’єднаної громади продовжилися в актовому залі будинку культури. Першим жителів громади та гостей з святом привітав сільський голова Володимир Кучма. Виступаючи перед присутніми Володимир Володимирович сказав: «Ми прожили тільки перший рік після створення громади. Пройдений рік був нелегким роком становлення, багато прийшлось пройти  через помилки, непорозуміння і нерозуміння з боку владних структур. Про те ми щиро вдячні всім тим хто підтримав громаду, хто своєю повсякденною працею вніс вклад в її розбудову та становлення. Громада зробила тільки перший крок, але те  що нам вдалося зробити в цьому році вселяє надію на краще .»

            Сільський голова  вручив Почесні грамоти та Подяки Кіптівської сільської ради людям, які внесли найбільший внесок в становлення та розвиток громади.

            Далі присутніх в залі привітала Ірина Грозенко – депутат обласної ради,  керівник виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення ВАССР. За дорученням керівництва Чернігівської обласної ради, Ірина Вікторівна вручила сільському голові Володимиру Володимировичу Кучмі Почесну грамоту обласної ради і нагрудний знак до неї.

            Привітали також жителів громади з святами перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації  Леонід  Сахневич, голова Козелецької районної державної адміністрації Володимир Швед, керівник Чернігівського обласного офісу реформ Ірина Кудрик.

            Після був святковий концерт, який був підготовлений відділом культури Кіптівської сільської ради. В концертному залі панувала атмосфера доброзичливості та піднесеного настрою, адже на сцені  виступали справжні таланти!

              Завершилися урочистості святковою дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь