A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Святкування Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2017 22:19
Кількість переглядів: 727

Фото без опису23 серпня в Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди святкування двох найважливіших для українців свят - Дня  Незалежності України та Дня державного прапора. 

Жителі громади зібралися в селі Прогрес щоб привітати один одного та взяти участь в святковій програмі, підготовленій відділом культури, сім'ї, молоді та спорту.

Розпочався святковий захід з підняття державного прапора. Право підняти який було надано призерам гри "Сокіл Джура", найактивнішим учням шкіл громади. Після урочистого підняття прапора з вітальним словом до жителів ОТГ звернувся сільський голова Володимир Кучма, який привітав присутніх та побажав всім миру, злагоди, достатку сили і наснаги для подальших звершень.

Після привітань Володимир Володимирович нагородив кращих працівників громади та депутатів Почесними грамотами сільської ради,  а також вручив учням громади, яким виповнилося 14 років, id-паспорти, які отримавши  паспорти урочисто склали присягу на вірність Батьківщині 

Після офіційної частини розпочався святковий концерт за участю працівників культури, аматорів, учнів шкіл та вихованців дитячих садочків. Для найспортивніших хлопців та дівчат були проведені змагання з гирьового спорту. Переможцям було вручено цінні подарунки. Також проходив конкурс на найкращий український костюм, а матусі найменших мешканців громади позмагалися в номінації "найкраще оформлений дитячий візок в українському стилі". 

Кожен мав змогу показати свої таланти, та просто гарно відпочити, що ще раз показало - спільні свята єднають!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь