Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

U-LEAD with Europe

Тренінг "ЦНАП і залучення громадян: як їх поєднати?"

24 листопада експерти Програми U-LEAD з Європою: покращення якості місцевих послуг для населення" провели тренінг для працівників ЦНАПу Кіптівської об`єднаної територіальної громади, старост, депутатів та для активних і небайдужих жителів, на тему "ЦНАП і залучення громадян: як їх поєднати?". 

14:10:00 24.11.2017

В Кіптівській ОТГ розпочав роботу модернізований Центр надання адміністративних послуг за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»

11 жовтня в Кіптях відкрито сучасний ЦНАП, участь у модернізації якого взяли українські та шведські експерти. Центр надаватиме мешканцям громади широкий спектр адміністративних послуг, включно з найпопулярнішими: оформлення субсидій, реєстрація нерухомості, землеустрій, соціальний захист та оформлення пенсій.

16:39:00 11.10.2017

Запрошуємо всіх на офіційне відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг

Завдяки децентралізації та об’єднанню громад, що відбуваються сьогодні в Україні, розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування. Зобов’язання Уряду України разом із технічною допомогою, яка надається «U-LEAD з Європою» та програмами інших донорів, є рушійною силою для успішного проведення реформ з децентралізації. Інтеграція надання адміністративних послуг - дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Зокрема, вона пов’язана з покращенням доступу до послуг та підвищенням якості послуг для населення. Відтак є потреба в створенні нових центрів надання адміністративних послуг (надалі – ЦНАП), насамперед у спроможних об’єднаних громадах, і в модернізації існуючих ЦНАП в малих та середніх містах.

11:55:00 06.10.2017

Продовжується модернізація Центру надання адміністративних послуг

               В рамках програми U-LEAD Компонент 2: "Покращення якості місцевих послуг для населення" в Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відбувається модернізація Центру надання адміністративних послуг.

14:35:00 19.08.2017

Меблі та обладнання для ЦНАПу від 2-го компоненту програми U-LEAD

Сьогодні 17 липня в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді розпочалося облаштування Центру надання адміністративних послуг повністю було завезено та встановлено новенькі меблі, облаштовано робочі місця працівників Центру.

17:40:50 14.07.2017

Працівники ЦНАПу Кіптівської сільської ради навчалися ефективно спілкуватися з відвідувачами

Більше 60 представників громад з чотирьох регіонів України пройшли навчання ефективній комунікації завдяки компоненту 2, програми U-LEAD. Представники громад освоїли прийоми ефективної комунікації, що орієнтована на людей та сприяє підвищенню довіри до держави, як сервісу для громадян. Організатори переконані, що ключовими вимогами до адміністратора ЦНАПу є розуміння свого призначення (місії) та специфіки роботи ЦНАП. А також доброзичливість і належні комунікаційні навички, оскільки це постійна робота з людьми.

19:45:00 05.07.2017

Ознайомилися з роботою Центрів надання адміністративних послуг Київщини

22.06.2017 в рамках програми U-LEAD "Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування" Працівники ЦНАПу Кіптівської ОТГ відвідали ЦНАП Святошинського району міста Києва та ЦНАП м. Буча в Київській області. Було презентовано результати роботи центрів та організовано обмін практичним досвідом кращих практик в організації та роботі з надання адміністративних послуг.

09:07:42 23.06.2017

Представники Посольства Швеції відвідали Кіптівську ОТГ

До підтримки створення центрів надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах долучився проект U-LEAD «Підтримка створення ЦНАПів в Україні». В його планах, зокрема, – відкриття не менше 24 ЦНАПів в уже створених об’єднаних громадах до кінця 2017 року і більше 600 центрів – до кінця 2020 року.

15:53:00 22.11.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних