Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Добрі справи

Добрі справи

Кожна дитина, яка збирається йти до школи, мріє про гарну шкільну форму, шкільне приладдя, нові рюкзаки. Але не кожна родина має  можливості їх придбати.

10:36 30.08.2017

Консультації для землекористувачів та землевласників

Консультації для землекористувачів та землевласників

29 серпня в приміщення Кіптівської сільської ради надавалися безоплатні консультації з питань захисту прав землевласників та землекористувачів за участю заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеслава Хардікова; головного спеціаліста відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Тетяни Фролової; директора Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Володимира Бобруйко.

17:19 29.08.2017

Я Україні сто віків пророчу

Я Україні сто віків пророчу

З нагоди 26-річниці Незалежності України в Кіптівській публічній центральній бібліотеці відбулась патріотична година «Я Україні сто віків пророчу».

17:10 28.08.2017

Борсуківці відзначили День села

Борсуківці відзначили День села

26 серпня в мальовничому селі Борсуків Кіптівської об’єднаної територіальної громади, біля сільського клубу було дуже велелюдно та гамірно, адже цього дня борсуківці відзначали День села! Місцеві жителі, гості, вихідці з села всі зібралися разом щоб побути в дружньому колі однодумців, згадати роки прожиті в селі, дитинство та молодість.

16:46 28.08.2017

Святкування Дня Незалежності України

Святкування Дня Незалежності України

23 серпня в Кіптівській об'єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди святкування двох найважливіших для українців свят - Дня  Незалежності України та Дня державного прапора. 

22:19 23.08.2017

В Кіптівській ОТГ триває підготовка до нового навчального року

В Кіптівській ОТГ триває підготовка до нового навчального року

Одним з найприорітетніших напрямків роботи Кіптівської об’єднаної територіальної громади є забезпечення якісних умов навчання підростаючого покоління, тому зараз активно триває підготовка приміщень до нового навчального року.

14:51 17.08.2017

Семінар з підвищення спроможності представників громади

Семінар з підвищення спроможності представників громади

17-18 серпня 2017 року в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді за сприяння проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» проходитиме 2-денний тренінг з підвищення спроможності представників місцевих громад у застосуванні методології сільського розвитку на основі лідерства сільських громад.

12:45 17.08.2017

В Кіптівській ОТГ розпочали ремонт доріг

В Кіптівській ОТГ розпочали ремонт доріг

В 2017 році керівництво Кіптівської об’єднаної територіальної громади звернуло увагу на вирішення такого важливого питання - оновлення дорожньої інфраструктури, яка ось вже понад 20 років не ремонтувалася. Пріоритет надали шляхам які сполучають найвіддаленіші села з центром громади і селом Прогрес в якому знаходиться опорна школа громади, адже школярам і вихованцям садочків дедалі важче добиратися на шкільному автобусі до навчальних закладів, особливо в зимово-весняний час.

22:37 09.08.2017

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

08 серпня минає три роки з дня трагічної загибелі Александренка Сергія Миколайовича – героя який ціною власного життя захищав рідну землю від ворожого вторгнення.

09:22 09.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь