Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Турнір на честь героїв

Турнір на честь героїв

На участь у турнірі подали заявки п`ять команд, а саме команди із с.Прогрес, с.Кіпті, с.Підлісного та дві команди різних вікових категорій з с.Новий шлях . Неймовірний азарт учасників, гарний настрій і активні вболівальники зробили турнір насиченим та яскравим. Найцікавішим виявився вирішальний поєдинок. За першість боролися команда старшої вікової групи з Підлісного та Нового Шляху.Золото турніру отримали господарі поля. Друге місце посіла Підлісненська команда, третє - команда молодшої вікової групи з Нового Шлху Нагороджували переможців ті, хто не шкодуючи свого життя та здоров'я зупиняв розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Натомість для них лунали слова вдячності та оплески за їх неоціненний подвиг! https//:www.youtube.com/watch?v=VTAxUVAU1Hw

11:19 23.04.2017

Запитання-Відповіді, або переваги децентралізації

Запитання-Відповіді, або переваги децентралізації

Жителі села Стольне Менського району, що на Чернігівщині дали згоду  на  об’єднання в Менську територіальну громаду. Вибори призначені на 30 квітня поточного року. Та  перебуваючи в стадії виборчого процесу  депутати відкликали рішення про входження в Менську  об’єднану  територіальну  громаду.

12:41 19.04.2017

Щиро дякуємо всім небайдужим!

Щиро дякуємо всім небайдужим!

З 9 березня по 9 квітня тривала Всеукраїнська благодійна акція "Я хочу бачити життя", яку проводив благодійний фонд "Від серця до серця". Акція була спрямована на допомогу дітям з вадами зору, та на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділеннь дитячих лікарень України.

14:25 11.04.2017

Відбулася зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку

Відбулася зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку

За ініціативи виконавчої дирекції Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад у Кіптівській сільській раді пройшла зустріч з представниками проекту Агенства США з міжнародного розвитку USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

09:12 10.04.2017

Діалог з Міністерством культури

Діалог з Міністерством культури

5 квітня 2017 року за ініціативи Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації в приміщенні обласного художнього музею ім. Г.Галагана відбулося засідання круглого столу за участю радника Міністра культури України Ірини Володимирівни Френкель, керівництва Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації, начальників відділів Департаменту, голів та фахівців в галузі культури об’єднаних територіальних громад, керівників та представників обласних закладів культури. Кіптівську ОТГ представляли начальник відділу культури ,сім'ї,молоді та спорту І.В.Дубик та секретар Кіптівської сільської ради В.М.Кучма. 

11:40 06.04.2017

Мелодії полісся

Мелодії полісся

1 квітня Козелеччина приймала конкурсантів та гостей Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Мелодії полісся" імені Наталки Розумовської. У фестивалі-конкурсі приймали участь колективи та індивідуальні учасники різних жанрів та різної вікової категорії з усіх регіонів України. Кіптівську ОТГ гідно представили Павло Левченко с.Новий Шлях (лауреат І ступеню), Бойко Маргарита с.Прогрес ( лауреат ІІ ступеню), в номінації естрадний вокал; Аліна Мартиненко с.Прогрес (лауреат І ступеню) - хореографія, Людмила Хліб с.Кіпті (лауреат І ступеню)- народний вокал, колектив "Витоки" із с.Новий Шлях які отримали диплом лаурета ІІ ступеню в номінації естрадний вокал серед ансамблів. Вітаємо та бажаємо нових перемог!!!

16:54 03.04.2017

Ми за чисте довкілля!

Ми за чисте довкілля!

29 березня в Кіптівській об’єднаній громаді було оголошено «санітарний день».

13:48 30.03.2017

Виїзне засідання Міністерства молоді та спорту в Житомирі

Виїзне засідання Міністерства молоді та спорту в Житомирі

23 березня 2017року у Житомирі пройшло виїзне засідання Колегії Мінмолодьспорту щодо розвитку фізичної культури та спорту в сільських і селищних територіальних громадах в умовах децентралізації влади, на яке були запрошені представники Кіптівської ОТГ.

16:02 27.03.2017

Козелеччина має талант

Козелеччина має талант

           26 березня 2017 рокув Козелецькому РБК відбувся фінал традиційного районного конкурсу «Козелеччина має талант 2»

13:36 27.03.2017

Перемога за нашими!

Перемога за нашими!

24 березня 2017 року в приміщенні Козелецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 відбулася першість району з настільного тенісу. В змаганнях брали участь 12 найсильніших команд району. Кіптівську об’єднану територіальну громаду представляли учні Підлісненської ЗОШ І-ІІІ ст. на чолі з вчителем фізичного виховання Поліщуком Миколою Дем’яновичем, та учні Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст. – вчитель фізичного виховання Сисоєв Олександр Георгійович.

09:16 27.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних