Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

В Підлісному відбулися змагання з тенісу

В Підлісному відбулися змагання з тенісу

17 березня 2017 року в селі Підлісне відбулися зональні  змагання з настільного тенісу серед школярів. В змаганнях прийняли участь 7 шкільних команд з Нового Шляху, Прогресу, Підлісного, Вовчка, Красилівки, Хрещатого та Чемера.

10:07 18.03.2017

100 - річчя Української революції

100 - річчя Української революції

    З метою визнання історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку ХХ століття та утвердженням Української державності, вшанування звитяги захисників рідної землі у Кіптівській Публічній центральній бібліотеці пройшла година історичної пам’яті «Українська революція 1917-1921 років: погляд через сторіччя»

09:22 15.03.2017

Перша сім’я у Кіптівській об’єднаній територіальній громаді отримала 20 тисяч гривень за народжену дитину

Перша сім’я у Кіптівській об’єднаній територіальній громаді отримала 20 тисяч гривень за народжену дитину

Радісну подію приурочили до першого весняного дня. «Щоб якось зацікавити молодь з тим, щоб вони залишалися у нас на території громад, ми створюємо для них усі умови. І нашою родзинкою є те, що ми на 2017 рік прийняли програму народжуваності діток в громаді. Цією програмою передбачена одноразова підтримка народжуваності дитини у розмірі 20 тисяч гривень», - зазначив голова Кіптівської ОТГ Володимир Кучма.

09:03 04.03.2017

В Кіптівський ОТГ відзначили свято Масляної

В Кіптівський ОТГ відзначили свято Масляної

    Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців і вареників, що вистачить на весь рік.

10:15 28.02.2017

Приємна новина для учнів та вчителів громади

Приємна новина для учнів та вчителів громади

 22 лютого в Прогресівській ЗОШ І –ІІІ ступенів відбулася знакова і радісна подія, якої довго чекали. На шкільному подвір’ї  красувався яскравий жовтого кольору «шкільний автобус», який з цікавістю розглядали учні школи. Для учнів шкільний автобус став справжнім святом. Для потреб учнів та вчителів Прогресівської ЗОШ І – ІІІ ступенів на умовах співфінансування Чернігівської обласної державної адміністрації та Кіптівської сільської ради  було придбано шкільний автобус ПАЗ. На свято подарованого автобуса прибули керівники громади: голова Кіптівської об’єднаної територіальної громади Володимир Кучма  та начальник відділу освіти  Станіслав Пузирний. Вітаючи всіх присутніх на святі з цією подією, вони зазначили, що одним із головних завдань є створення умов для рівного доступу всіх учнів до якісної освіти, новий автобус є свідченням уваги влади до підростаючого покоління, побажали успіхів у навчанні, щасливих та корисних подорожей.

15:27 23.02.2017

Вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

Вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

  Найбільш масштабною, тривалою та трагічною з локальних воєн була війна в Афганістані. Вона розпочалася 27 грудня 1979 року й закінчилась 15 лютого 1989 року. Війна тривала 3340 пекучих днів і холодних ночей. Близько 160 тисяч призваних з України, а всього більше 600 тисяч радянських воїнів, пройшли через афганське пекло. 

17:06 15.02.2017

Пам'яті Героїв Крут присвячується

Пам'яті Героїв Крут присвячується

Січень 1918 року. На Київ просувалися більшовицькі орди. Київські студенти і гімназисти, прагнучи захистити молоду Україну, що лише ставала на ноги, організували курінь Січових стрільців. Це була молодь, яка не мала в душі сумнівів і вагань.

10:48 27.01.2017

Відбувся схід села у Прогресі

Відбувся схід села у Прогресі

28 грудня 2016 року, відбувся схід села у Прогресі. З громадою спілкувалися голова об’єднаної територіальної громади Володимир Володимирович Кучма, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Миколайович Грищенко, староста сіл прогрес та Гайове Ігор Васильович Харченко, головний спеціаліст з питань комунального майна сільської ради Володимир Федорович Пузирний.

18:10 28.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних