Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Привітання Кіптівського сільського голови з Днем Державного Прапора та Днем  Незалежності України

Привітання Кіптівського сільського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні жителі Кіптівської ОТГ!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави. Процес державотворення триває й зараз, на Сході продовжуються запеклі бої за свободу, єдність, демократію та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають

10:52 23.08.2019

Для того щоб всі діти могли сказати: «Ура! Я йду в садочок…»

Для того щоб всі діти могли сказати: «Ура! Я йду в садочок…»

      Хоча у дошкільнят і немає такого як у школярів  урочистого Дня знань, коли вони із величезними букетами квітів ідуть у перший клас, проте це зовсім не означає, що наші маленькі співгромадяни а разом із ними і їх батьки не чекають того дня, коли після літніх канікул знову підуть до дитсадків де їх чекають улюблені іграшки, м’які ліжка, смачні страви і звичайно ж професійний та уважний персонал.

10:44 16.08.2019

Школи Кіптівської ОТГ готові зустріти першокласників

Школи Кіптівської ОТГ готові зустріти першокласників

       Реформа системи освіти, відома нам всім як «Нова українська школа», що стартувала у всіх школах України у минулому році, виявилась однією із найбільш далекоглядних та продуманих реформ в освіті за увесь час незалежності нашої держави. Адже полягала не тільки у звичайному редагуванні  навчальних програм чи вимог, як це було раніше, але зачіпала самі основи освітнього процесу, починаючи від освітнього середовища, у якому перебуває дитина, методів навчання і  матеріально-технічного забезпечення навчання молодших школярів. Важливо ще і те, що значне місце у цій реформі відводилось місцевій владі, яка безумовно відчувала свою співвідповідальність за успішний її старт.

10:39 16.08.2019

Провели в останню путь загиблого героя Олександра Шарка

Провели в останню путь загиблого героя Олександра Шарка

Герої не вмирають! Скільки разів за п’ять років ми чули це гасло, яке тепер у всіх асоціюється лише зі смертю. Почувши його ми співчуваємо батькам та рідним загиблих, але нам здається що все що відбувається по ту сторону екрану телевізора нас не стосується, все це відбувається десь далеко, так гинуть солдати, гинуть сотні і вже загинуло тисячі. Так, ми збираємо кошти на армію, відправляємо на передову речі першої необхідності, зараз кожен по можливості займається волонтерством, але повністю відчуваємо що ця війна спільна і стосується кожного з нас без винятку, лише тоді коли до міста чи села, з передової, привозять труну з загиблим воїном, тоді коли чуємо несамовитий крик матері над домовиною сина, коли за спинами земляків, які здригаються від пострілів, побратими віддають останній салют вбитому герою.

12:32 09.08.2019

На часі розчистка ставків

На часі розчистка ставків

Кожний житель громади бачить напрямки роботи по своєму, хтось пріоритетом бачить будівництво доріг, хтось ремонти шкіл, садочків чи будинків культури, комусь найважливіше аби лікар був у селі але є такі люди які раді здавалось би чомусь  незначному…

08:25 05.08.2019

Що таке інвентаризація землі? І як вона впливає на бюджетоутворення ОТГ?

Що таке інвентаризація землі? І як вона впливає на бюджетоутворення ОТГ?

Це питання ось вже декілька років у всіх на слуху, адже  земля є найціннішим ресурсом будь-якось громади, ну звісно ж після нафтових родовищ, а оскільки останніх в Україні не так уже й багато, то саме земля на першому місці.

14:33 02.08.2019

В Кіптівській ОТГ зберігають інфраструктурні об'єкти

В Кіптівській ОТГ зберігають інфраструктурні об'єкти

Оптимальне використання інфраструктури приміщень на території громади є надзвичайно важливим напрямком роботи.  Проте так склалось, і це  не тільки на території нашої громади, але і в більшості сільських регіонів, що в селах пусткою стоять колишні колгоспні контори, ФАПи, приміщення шкіл. І виходить так, що начебто вони і не потрібні нікому і коштів відремонтувати зайвих немає, але і залишати все так як воно є – значить приректи їх на руйнування.   Кіптівська об’єднана територіальна громада вже четвертий рік поспіль  реалізовує місцеву програму реконструкції приміщень із метою їх інтегрованого та  різнобічного використання, тим самим даючи цим будівлям друге життя.

09:49 01.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь