A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Спортивні досягнення наших школярів

Спортивні досягнення наших школярів

        Восени, традиційно,  проходить ряд важливих етапів змагань у першості району із фізичної культури. Так 25 вересня відбулися районні змагання з паркового волейболу у форматі 4+1, тобто чотири гравці на майданчику і один запасний.  Всього у цих змаганнях брало участь 12 загальноосвітніх шкіл.

16:38 26.09.2019

Давайте допоможемо виконати мрію

Давайте допоможемо виконати мрію

Чи задумувався хтось з нас коли останній раз наша бабуся була в театрі, кіно, кафе, чи в будь-якому іншому людному місце, не в поліклініці, не на ринку, а саме там де інші відпочивають тілом і душею від щоденних турбот та хвороб, мабуть що ні! Так якщо ми діти та онуки не можемо згадати про те коли останній раз запрошували своїх рідних кудись розважитися, то що вже говорити про самотніх літніх людей, які чекають фельдшера чи соціального робітника, як Божество, радіють кожному їхньому візиту, щоб розповісти, порадитися, бо живе спілкування так необхідне кожному з нас в будь-якому віці.

16:31 23.09.2019

Благодійний шкільний ярмарок до Дня миру!

Благодійний шкільний ярмарок до Дня миру!

       Минулої п’ятниці, вже традиційно, напередодні Всесвітнього Дня миру,  який відзначається у всьому світі 21 вересня, школярі Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за активної допомоги батьківської громадськості організували благодійний ярмарок.

11:41 23.09.2019

Соціальні працівники провели рейд щодо готовності громадян до опалювального періоду

Соціальні працівники провели рейд щодо готовності громадян до опалювального періоду

     У зв’язку із похолоданням та наближенням опалювального періоду  працівниками Центру надання соціальних послуг, служби у справах дітей та пожежниками було здійснено об’їзд жителів нашої громади, що потребують особливої уваги. Це і пенсіонери, які обслуговуються у Центрі надання соціальних послуг і сім’ї із дітьми що опинились у складних життєвих обставинах.

11:36 23.09.2019

В Кіптівській ОТГ придбали новий шкільний автобус

В Кіптівській ОТГ придбали новий шкільний автобус

Сьогодні ранок розпочався з гарної новини – нещодавно придбаний шкільний автобус ATAMAN, прибув з заводу виробника ПАТ «Черкаський автобус» до Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

10:23 12.09.2019

В Кіптівській ОТГ відремонтовано один з найпроблемніших відрізків дороги

В Кіптівській ОТГ відремонтовано один з найпроблемніших відрізків дороги

Про погані дороги в Україні не говорить хіба що ледачий. Роками не ремонтовані, з ямами як після падіння метеоритів, - це реалії сучасної української дорожньої інфраструктури. Звісно, останніми роками, стан шляхів дещо покращився, але це стосується лише доріг міжнародного значення, та головних шляхів, які сполучають великі міста країни, щодо автошляхів місцевого, або ж навіть, деяких, державного значення то тут ситуація майже критична, і чим далі знаходиться населений пункт від обласного центру тим складніше доїхати до пункту призначення. Деякі водії жартують, що в нас не дороги, а напрямки, проте ці жарти скрізь сльози.

16:27 04.09.2019

Новошляхівська школа відсвяткувала 30-річний ювілей

Новошляхівська школа відсвяткувала 30-річний ювілей

        Останній літній день – 31 серпня став хвилюючою подією для села Новий Шлях. Адже місцева школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників, святкувала свій 30-річний ювілей.     

14:47 02.09.2019

В Кіптівській ОТГ тривають ремонти автошляхів

В Кіптівській ОТГ тривають ремонти автошляхів

Ремонт доріг найболючіша тема нашого суспільства, звідусіль, кожного дня ми чуємо про погану якість автошляхів, або взагалі про їхню непридатність до експлуатації. Але всі прекрасно розуміють, що відремонтувати все й одразу не вийде навіть на державному рівні, що вже говорити про ті дороги, які знаходяться на балансі місцевих рад. Але  в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді знайшли вихід – кожного року будувати, або ж проводити ямковий ремонт, хоча б декількох кілометрів, так ця стратегія можливо подобається не всім, але маленькими кроками якість автошляхів у громаді покращується.

12:34 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь