A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Свято для людей похилого віку

Свято для людей похилого віку

        Другий місяць осені розпочинається з особливого свята, яке відзначається в усьому світі – Міжнародного Дня людей похилого віку, а в Україні це свято співпало з Днем ветерана. Два схожі між собою свята, які уособлюють в собі мудрість прожитих років, незламність духу, силу та витримку, адже нинішнє покоління людей поважного віку пережило лихоліття війни, післявоєнну відбудову, підняття економіки вже незалежної України. Тому наш святий обов’язок бути уважними, милосердними та турботливими до найповажнішої частини нашого суспільства. Ми повинні опікуватися та перейматися їхніми проблемами, звертати увагу на їхні потреби та по можливості допомагати.

12:29 02.10.2019

Ніхто не забутий: в Кіптівській ОТГ відзначили річницю визволення Козелеччини

Ніхто не забутий: в Кіптівській ОТГ відзначили річницю визволення Козелеччини

Ніхто не забутий ніщо не забуте – гасло актуальне і по сьогодні, адже навіть через 76 років ми пам’ятаємо тих, хто віддав життя за нашу свободу, за право жити на своїй землі, народжувати та виховувати дітей. Так саме 76 років тому була визволена від німецько-фашистських загарбників наша рідна Козелеччина.

12:37 27.09.2019

"Я МАЮ ПРАВО на виконання рішення суду" ВІДЕОРОЛИК

"Я МАЮ ПРАВО на виконання рішення суду" ВІДЕОРОЛИК

З метою реалізації кампанії «Я маю право на виконання рішення суду» в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», представляємо вашій увазі, відеоролик Міністерства юстиції України «Путівник виконавчого провадження». Ролик доступний за посиланням - https://cutt.ly/JwM3FiI

11:21 27.09.2019

Спортивні досягнення наших школярів

Спортивні досягнення наших школярів

        Восени, традиційно,  проходить ряд важливих етапів змагань у першості району із фізичної культури. Так 25 вересня відбулися районні змагання з паркового волейболу у форматі 4+1, тобто чотири гравці на майданчику і один запасний.  Всього у цих змаганнях брало участь 12 загальноосвітніх шкіл.

16:38 26.09.2019

Давайте допоможемо виконати мрію

Давайте допоможемо виконати мрію

Чи задумувався хтось з нас коли останній раз наша бабуся була в театрі, кіно, кафе, чи в будь-якому іншому людному місце, не в поліклініці, не на ринку, а саме там де інші відпочивають тілом і душею від щоденних турбот та хвороб, мабуть що ні! Так якщо ми діти та онуки не можемо згадати про те коли останній раз запрошували своїх рідних кудись розважитися, то що вже говорити про самотніх літніх людей, які чекають фельдшера чи соціального робітника, як Божество, радіють кожному їхньому візиту, щоб розповісти, порадитися, бо живе спілкування так необхідне кожному з нас в будь-якому віці.

16:31 23.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь