A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

У Кіптівській ОТГ із 2020 року запровадять громадський бюджет

У Кіптівській ОТГ із 2020 року запровадять громадський бюджет

У Кіптівській громаді, що створена однією з перших на Чернігівщині, з наступного року запровадять громадський бюджет, що покращить участь громадян у процесі схвалення рішень на місцевому рівні та розподілі коштів сільського бюджету. Про це йшлося під час консультаційної зустрічі щодо бюджету участі у рамках проєкту «Впровадження та розвиток громадського бюджету в об’єднаних територіальних громадах Чернігівської та Черкаської областей».

09:04 05.12.2019

Привітання депутату Чернігівської обласної ради Ірині Грозенко

Привітання депутату Чернігівської обласної ради Ірині Грозенко

Колектив працівників Кіптівської об’єднаної територіальної громади щиро вітає депутата Чернігівської обласної ради, Виконавчого директора Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Грозенко Ірину Вікторівну, яка вчора отримала заслужену нагороду – Медаль за вірність народу України.

11:54 04.12.2019

ЩОБ УБЕРЕГТИСЯ ВІД ТРАВМ ПІД ЧАС пересування взимку, необхідно ДОТРИМУВАТИСЯ ПЕВНИХ правил:

ЩОБ УБЕРЕГТИСЯ ВІД ТРАВМ ПІД ЧАС пересування взимку, необхідно ДОТРИМУВАТИСЯ ПЕВНИХ правил:

• обирайте взуття на підошві з мікропористої чи іншої м’якої основи без підборів; • не тримайте руки в кишенях - це збільшує можливість падіння, а також важких травм, особливо переломів та струсів мозку;

16:37 03.12.2019

Аматорські колективи громади в черговий раз підтвердили звання народного

Аматорські колективи громади в черговий раз підтвердили звання народного

26 листопада в Прогресівському будинку культури всі бажаючі могли насолодитися чудовим народним співом у виконанні жіночого вокального аматорського ансамблю «Любисток» Прогресівського БК та фольклорно-етнографічного ансамблю «Вербиченька» Вовчківського БК, та звичайно ж підтримати улюблених виконавців у черговому підтвердженні ними звання "народний  (зразковий)   аматорський   колектив".

12:50 29.11.2019

Про результати роботи  Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області  за 10 місяців 2019 року

Про результати роботи  Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області за 10 місяців 2019 року

Протягом 10 місяців 2019 року робота Козелецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Чернігівській області (далі – відділення) була спрямована на виконання статутних завдань Фонду, своєчасне та в повному обсязі фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам, проведення страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх сімей), забезпечення застрахованих осіб та потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання медичними, соціальними та послугами з реабілітаційного і санаторно-курортного лікування. Крім того, велика увага приділялась здійсненню профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам на виробництві, усуненню загрози здоров’ю працівників, викликаної умовами праці, та контролю за дотриманням законодавства з охорони праці. Також спеціалістами відділення вживались заходи з попередження неправомірного використання страхових коштів на підвідомчих підприємствах, в установах і організаціях Козелецького та Бобровицького районів.

15:31 25.11.2019

Голодомор - найстрашніша сторінка нашої історії

Голодомор - найстрашніша сторінка нашої історії

Так склалось історично, що минуле нашої держави має багато трагічних сторінок. Кінець листопада, в кожного з нас, асоціюється з найтрагічнішою датою в історії всього українського народу – Днем пам’яті жертв голодоморів.

12:45 25.11.2019

Село Прогрес відсвяткувало своє перше 100-річчя

Село Прогрес відсвяткувало своє перше 100-річчя

Минулої суботи у селищі Прогрес  відбулись урочистості з нагоди 100-літнього ювілею з дня заснування населеного пункту. Це було свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі, та вихідців із Прогресу, тих хто прославляє своє рідне село за його межами, адже для них немає нічого приємнішого, ніж побачитись із рідними вулицями та односельцями, саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини.

08:43 18.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь