A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Щоб зимові канікули пройшли весело та безпечно!

Щоб зимові канікули пройшли весело та безпечно!

    Останнім часом інформаційний простір розірвали декілька резонансних повідомлень про страшні пожежі у закладах де перебувають діти. Більше того на цих пожежах були, як травмовані так і загиблі. Практика свідчить, що навіть не зважаючи на важливість цього питання багато, хто із легковажністю ставиться до налагодження системи пожежної безпеки, покладаючись на принцип «а може пронесе».

14:14 23.12.2019

В Кіптівській ОТГ відсвяткували День Святого Миколая

В Кіптівській ОТГ відсвяткували День Святого Миколая

День Святого Миколая Чудотворця – найулюбленіше свято дітлахів. Адже за народними повір’ями 19 грудня Святий Миколай спускається з небес на землю, щоб обійти увесь світ та  допомогти знедоленим, відновити справедливість, а всіх дітлахів, які увесь рік були слухняними, обдарувати подарунками. Та Святий Миколай в Кіптівській ОТГ трішки порушив традицію, не поклав подарунки під подушки, а вручив їх чемним малюкам прямо біля головної ялинки громади в Кіптях.

15:08 20.12.2019

Відновив свою роботу клуб мандрівниць "Вояж"

Відновив свою роботу клуб мандрівниць "Вояж"

Не сидіти на місці, дізнаватись щось нове, цікаве, отримувати море позитивних емоцій - ключові гасла клубу "Вояж", який працює на базі Кіптівської Публічної Центральної бібліотеки. Після літніх і осінніх "канікул" клуб знову відновив свою роботу.

12:42 16.12.2019

В Прогресівській опорній школі відремонтовано спортивний зал

В Прогресівській опорній школі відремонтовано спортивний зал

У декількох попередніх статтях ми говорили про капітальний ремонт опорної школи, створення у ній сучасного освітнього простору. І ось зовсім недавно у Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відновив свою роботу сучасний спортивний зал.

12:40 16.12.2019

Достойний виступ наших шкільних команд на першості району із волейболу.

Достойний виступ наших шкільних команд на першості району із волейболу.

     9 грудня відбулися фінальні змагання на першість Козелецького району із  волейболу серед закладів загальної середньої освіти. У змаганнях брало участь 12 команд, які  були поділені на дві групи. До першої  групи  увішли команди з Деснянської гімназії, Лемешів, Нового Шляху, Остерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, а також  Козелецька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 та Козелецька ЗОШ І-ІІІ стпенів № 3.  У другій групі були представлені команди з Білейок, Прогресу, Тужара,  Сираїв,  Данівки та  Остерської гімназії.                 Команда з Новошляхівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі 1 юнака (Грузда Назара)  та 5 дівчат, (Герасімової Катерини, Труби Вікторії, Пархомець Валерії, Кузьменко Жанни, Лимар Марії) на чолі із керівником Борисом Примаком, програли спочатку учням із Десни проте потім перемогли  команди з Лемешів, Остерської ЗОШ № 2, Козелецької ЗОШ № 2, та у зустрічі з командою Козелецької ЗОШ № 3 боролися за вихід у малий фінал (гра за 3-4місце). Проте у напруженій боротьбі поступилися команді Козелецької ЗОШ № 3 із рахунком  2:1 та у  підсумку поділили 5-6 місце з командою Остерської гімназії. Перемогу ж у цій групі здобула  команда з Десни.

08:24 10.12.2019

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Неймовірна кількість представників влади, депутатів, море квітів та теплих посмішок. Усе це відбувалося 6 грудня в залі районного Будинку культури, в переддень професійного свята всіх посадовців – Дня місцевого самоврядування.

13:59 09.12.2019

Волонтерку з Прогресу відзначили нагрудним знаком "За сумлінну службу"

Волонтерку з Прогресу відзначили нагрудним знаком "За сумлінну службу"

05 грудня в усьому світі відзначається Міжнародний День волонтера, який був започаткований ще у 1985 році, але для України він набув особливого значення лише в 2014 році після Революції Гідності і з початком війни на Донбасі. У надзвичайно складний для нашої країни період, саме волонтерський рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій та груп людей готових взяти на себе відповідальність за вирішення найбільш болючих проблем.

11:53 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь