A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Запрошуємо долучитися до розробки Стратегії розвитку Кіптівської ОТГ

Запрошуємо долучитися до розробки Стратегії розвитку Кіптівської ОТГ

Стратегія – це план розвитку нашої громади на 2020–2027 роки, з поетапним визначенням що, коли, де, з залученням яких ресурсів, в якому обсязі ми робитимемо, аби забезпечити її сталий розвиток, зрештою – добробут кожного мешканця.

17:14 10.03.2020

Найжіночніше свято, або як у Кіптівській ОТГ святкували 8 Березня

Найжіночніше свято, або як у Кіптівській ОТГ святкували 8 Березня

Хай там що відбувається у соціально-політичному житті держави, будь то міжнародна зустріч на найвищому рівні, чергова зміна уряду чи навіть новий невідомий вірус,  проте  8 Березня – свято всіх жінок впевнено лідирує у всіх рейтингах по значимості події. Адже численні соціологічні опитування засвідчують, що незалежно від віку та статі Міжнародний жіночий день залишається найулюбленішим святом мільйонів українців.  Не виключенням є і Кіптівська об’єднана громада, тому мабуть святкові заходи і були такі насичені цього року та відбувались протягом  передсвяткових та святкових днів у всіх установах та селах громади.

08:44 10.03.2020

Які вони жіночі обличчя Кіптівської ОТГ

Які вони жіночі обличчя Кіптівської ОТГ

Незважаючи на відому фразу Наполеона Бонапарта: «Світом правлять чоловіки…» -  всім відомо, що успішне існування будь якої установи, організації чи навіть держави в цілому неможливе без жінок. Адже саме завдяки їх  витримці, такту, організованості, а інколи і особливому жіночому шарму вдається досягти результатів там, де безсилі, здавалося б такі наполегливі та сильні духом чоловіки.

11:57 06.03.2020

Весело та гучно в Кіптівській ОТГ відсвяткували Масляну

Весело та гучно в Кіптівській ОТГ відсвяткували Масляну

       Масляна – одне з найдавніших свят слов’янських народів, і одне з небагатьох, яке зберегло прадавні традиції наших пращурів ще з язичницьких часів. Масляна у всіх нас асоціюється з приходом весни, млинцями, варениками та веселими народними гуляннями.

16:50 02.03.2020

Учні Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст. чемпіони району з шашок

Учні Прогресівської ЗОШ І-ІІІ ст. чемпіони району з шашок

Шашки – настільна гра, початок бере з XII століття, швидше за все виникла на півдні Франції або Іспанії. Хоча нещодавні дослідження вчених показали, що історія шашок оповита безліччю таємниць і загадок, але цілком ясний той факт, що ігри, подібні шашковій, існували ще в 1600 році до нашої ери в Стародавньому Єгипті. Існує багато різновидів шашок. У більшості версій ігровий процес відбувається на клітчастій дошці, гравці по черзі роблять хід, пересуваючи одну зі своїх шашок по діагоналі. Ця настільна гра,  розвиває розумові здібності людини, логічне мислення і підвищує  культурний рівень.

11:34 02.03.2020

У Кіптівській ОТГ пишуть проєкти громадського бюджету

У Кіптівській ОТГ пишуть проєкти громадського бюджету

У Кіптівській ОТГ пишуть проєкти громадського бюджету У Кіптівській ОТГ пройшов марафон з написання проектів громадського бюджету, який цього року громада реалізує вперше. З сільського бюджету передбачено виділити 150 тис. грн, що будуть спрямовані на ініціативи жителів адміністративного центру і сіл громади.

13:20 24.02.2020

Наші учні прийняли участь у спортивних змаганнях Плисківської ОТГ

Наші учні прийняли участь у спортивних змаганнях Плисківської ОТГ

Минулої пятниці, 21 лютого у приміщенні Сиволозької ЗОШ І – ІІІ ступенів Плисківської сільської ради, відбулись комплексні спортивні змагання серед здобувачів освіти (юнаків та дівчат) освітніх закладів, присвячених вшануванню учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ із Афганістану. На запрошення організаторів, участь у них прийняли і наші юні спортсмени із Прогресівської та Новошляхівської шкіл. Також на них були присутні команди із закладів загальної середньої освіти Плисківської та Комарівської об’єднаних громад. Програма змагань передбачала турніри із шашок, настільного тенісу та волейболу. У турнірі із волейболу та шахів збірна Кіптівської ОТГ поступилася господарям та зайняла третє місце. Натомість наша пара тенісистів Трутень Денис та Савченко Вікторія не залишили нікому жодних шансів на перемогу, вигравши всі партії у своїх суперників та відповідно зайняли перші місця із цього виду змагань. Тож маємо надію, що у найближчому майбутньому наші вихованці ще неодноразово даруватимуть своїм вболівальникам радість спортивних перемог.

13:09 24.02.2020

Сьогодні звітували у Підлісному

Сьогодні звітували у Підлісному

20 лютого відбувсь черговий схід громадян, на цей раз у селі Підлісне, де на даний час проживає близько 560 мешканців. Тут же були присутні голова громади Володимир Кучма, працівники апарату сільської ради, представники чотирьох агрофірм, які орендують землі на цій території.

16:55 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь