Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Готуємося до виборів завчасно!

Готуємося до виборів завчасно!

УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).

15:09 23.09.2020

Привітання Кіптівського сільського голови Володимира Кучми з днем рятувальника!

Привітання Кіптівського сільського голови Володимира Кучми з днем рятувальника!

Шановні рятівники! Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятувальника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Зі святом Вас!

10:00 17.09.2020

В Кіптівській ОТГ активно розвивається футбольний спорт

В Кіптівській ОТГ активно розвивається футбольний спорт

         Не секрет, що спорт дуже корисний і корисний не тільки для дорослих, а і для дітей. Хоча дехто може сказати, що займатись спортом дітям не потрібно, адже вони й так ведуть дуже активний спосіб життя. Та спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками.

16:29 14.09.2020

В школах Кіптівської ОТГ продзвенів "карантинний" перший дзвоник

В школах Кіптівської ОТГ продзвенів "карантинний" перший дзвоник

Білі сорочки, вишиванки, бантики у волоссі дівчаток, букети квітів, вітання, музика на шкільному подвір’ї, фотографування - все це традиційні атрибути, що супроводжують Свято знань. Всі ми звикли цих традиційних урочистостей а процес зборів дитини до школи вже став у всіх ледь не сімейною традицією, яка об’єднує всіх членів родини. Адже перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, бо вони вперше переступають поріг  школи. Для них тепер розпочнеться нове цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька у Країні Знань.

12:12 02.09.2020

Привітання голови Кіптівської ОТГ Володимира Кучми зі святом 1 Дзвоника

Привітання голови Кіптівської ОТГ Володимира Кучми зі святом 1 Дзвоника

Шановні школярі, вчителі  та батьки Кіптівської  об`єднаної територіальної громади! Щиро вітаю вас з Днем знань – святом мудрості, доброти і людяності! Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу. День знань — це єдине свято, яке одночасно є і особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє до нових звершень та самостійного життя. Особливим і дуже важливим у житті цей день є для наших  першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на шлях нових знань та відкриттів. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників –   одинадцятикласників, яким зовсім скоро  доведеться ідти у доросле життя та обирати свою професійну стежину. Тож бажаю вам й всім учням гарного настрою протягом усього навчального року, нових друзів, яскравих вражень, високих досягнень і постійного прагнення до знань,  а вашим  батькам — здоров’я, сил і терпіння! Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюю вам щирі слова вдячності за  вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за те, що впродовж  щоденної клопіткої праці виховуєте  багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними  своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей! З повагою, сільський голова Володимир КУЧМА

08:27 01.09.2020

Детінізації зайнятості

Детінізації зайнятості

Увага. Для запобігання використанню незадекларованої праці, з 01.09.2020 будуть проведені інспекційні відвідування у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах: торгівлі товарами та послугами, транспорту, сільського господарства, будівництва, АЗС, кур’єрської діяльності, тимчасового розміщування та організації харчування.

11:36 18.08.2020

Вшанували пам'ять загиблих героїв

Вшанували пам'ять загиблих героїв

      Найстрашніше  у світі – це війна.  Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, які втратили сина, брата, коханого, чоловіка. Вже  шість років як у наш лексикон увійшла страшна абревіатура – АТО (ООС) і  майже з перших її місяців до с. Олбин прилетіла страшна звістка про загибель старшого солдата Сергія  Александренко, який  загинув 9 серпня 2014 року, в ході ударно-пошукових дій в районі села Весела Тарасівка Лутугинського району Луганської області. Односельці пам’ятають Сергія, як сором’язливого, ввічливого, товариського хлопчину, якого виховали в великій шані до рідної землі та рідного краю, рідного роду та людей. Тож коли Сергію вручили повістку, він отримав благословення від батьків та відправився на військові навчання (таку інформацію повідомили призовникам).  Лише пізніше всі дізналися страшну правду про ті вогненні дні Луганщини . Сергій Миколайович, як справжній патріот, мужній чоловік не скорився – відстоюючи кордони держави ціною свого молодого життя, ціною невтомного болю батьків та всього українського народу. Служив Сергій у 1-ій окремій гвардійській танковій бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України.  Похований на кладовищі рідного села Олбин Козелецького району Чернігівської області. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно)

08:45 11.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь