A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

В Кіптівській ОТГ придбали новий шкільний автобус

В Кіптівській ОТГ придбали новий шкільний автобус

Сьогодні ранок розпочався з гарної новини – нещодавно придбаний шкільний автобус ATAMAN, прибув з заводу виробника ПАТ «Черкаський автобус» до Кіптівської об’єднаної територіальної громади.

10:23 12.09.2019

В Кіптівській ОТГ відремонтовано один з найпроблемніших відрізків дороги

В Кіптівській ОТГ відремонтовано один з найпроблемніших відрізків дороги

Про погані дороги в Україні не говорить хіба що ледачий. Роками не ремонтовані, з ямами як після падіння метеоритів, - це реалії сучасної української дорожньої інфраструктури. Звісно, останніми роками, стан шляхів дещо покращився, але це стосується лише доріг міжнародного значення, та головних шляхів, які сполучають великі міста країни, щодо автошляхів місцевого, або ж навіть, деяких, державного значення то тут ситуація майже критична, і чим далі знаходиться населений пункт від обласного центру тим складніше доїхати до пункту призначення. Деякі водії жартують, що в нас не дороги, а напрямки, проте ці жарти скрізь сльози.

16:27 04.09.2019

Новошляхівська школа відсвяткувала 30-річний ювілей

Новошляхівська школа відсвяткувала 30-річний ювілей

        Останній літній день – 31 серпня став хвилюючою подією для села Новий Шлях. Адже місцева школа, багата своєю історією та освітянськими звершеннями, поколіннями мудрих педагогів і вдячних за науку випускників, святкувала свій 30-річний ювілей.     

14:47 02.09.2019

В Кіптівській ОТГ тривають ремонти автошляхів

В Кіптівській ОТГ тривають ремонти автошляхів

Ремонт доріг найболючіша тема нашого суспільства, звідусіль, кожного дня ми чуємо про погану якість автошляхів, або взагалі про їхню непридатність до експлуатації. Але всі прекрасно розуміють, що відремонтувати все й одразу не вийде навіть на державному рівні, що вже говорити про ті дороги, які знаходяться на балансі місцевих рад. Але  в Кіптівській об’єднаній територіальній громаді знайшли вихід – кожного року будувати, або ж проводити ямковий ремонт, хоча б декількох кілометрів, так ця стратегія можливо подобається не всім, але маленькими кроками якість автошляхів у громаді покращується.

12:34 02.09.2019

Привітання сільського голови з Днем Знань

Привітання сільського голови з Днем Знань

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаю з – Днем знань – справжнім всенародним святом муд­рості, доброти і людяності. Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Щира подяка вам, дорогі освітяни, за самовіддану працю, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє всієї України. З новим навчальним роком!

08:48 02.09.2019

29 серпня День пам'яті захисників України

29 серпня День пам'яті захисників України

Цьогоріч наш календар поповнився на ще одну сумну дату - 29 серпня стало офіційним Днем пам’яті захисників України, які загинули захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, відповідний Указ Глава держави підписав 23 серпня. Дата була вибрана не випадково, адже саме в цей день в сумнозвісному Іловайському котлі загинуло найбільше наших бійців, за увесь час війни на Донбасі. Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті загинули 366 українських бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, 84 досі вважаються зниклими безвісти. Разом з тим парламентська Тимчасова слідча комісія з розслідування Іловайської трагедії оцінювала загальні втрати українських військ у тисячу осіб. Цей день  став найсумнішою сторінкою в історії Незалежної України.

10:34 30.08.2019

Юрій Лопатко: «Бути підприємцем – вірити в свої сили та працювати чесно і відкрито!»

Юрій Лопатко: «Бути підприємцем – вірити в свої сили та працювати чесно і відкрито!»

       Підприємці – це особлива частина суспільства, яка втілює інновації в життя та розвиває передову економіку. У не простих умовах сьогодення вони своєю наполегливою працею, активною громадською позицією  забезпечують добробут не тільки власних родин, але і створюють нові робочі місця,  сприяють вирішенню актуальних проблем певного регіону, що не лише формують сучасний вигляд нової економіки України, але й кожен день доводять, що малий і середній бізнес з честю несе функцію локомотиву суспільних відносин!

20:34 28.08.2019

Урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України

Урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України

День Незалежності - це свято, яке об’єднує всіх українців, де б вони зараз не мешкали, це честь і пам'ять нашої країни, нашого народу, кожного громадянина. Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та по при все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році вибороли її. Ця визначна дата навічно увійшла в історію нашої держави, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на патріотизм.

20:32 28.08.2019

Привітання Кіптівського сільського голови з Днем Державного Прапора та Днем  Незалежності України

Привітання Кіптівського сільського голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Шановні жителі Кіптівської ОТГ!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави. Процес державотворення триває й зараз, на Сході продовжуються запеклі бої за свободу, єдність, демократію та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають

10:52 23.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь