Кіптівська громада
Чернігівська область, Чернігівський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

85-не вік, якщо душею молодий!

85-не вік, якщо душею молодий!

"Мої роки - моє багатство" , - співається у відомій пісні та не всі, хто дожив скажімо до вісімдесяти, або й більше так оптимістично ставляться до свого поважного віку. Воно й не дивно, адже ці люди бачили й лихоліття війни і роки відбудови, пережили тотальне безгрошів’я, все життя тяжко працювали  щоб прогодувати сім’ю, підняти на ноги дітей, тепер все це дає про себе знати у вигляді хвороб. Проте є й такі, що просто не звертають жодної уваги на них, випив зранку таблетку від тиску, вдень ще від чогось і продовжуєш радіти життю. Саме до таких людей можна віднести і Василя Прокоповича Цибулю, жителя села Вовчок Кіптівської об’єднаної територіальної громади, його енергійності та бажанню жити можуть позаздрити навіть тридцятирічні.

15:56 19.07.2019

Школи та садочки Кіптівської ОТГ готуються до нового навчального року

Школи та садочки Кіптівської ОТГ готуються до нового навчального року

       В той час коли діти отримують позитивні емоції від канікул, а працівники освітніх закладів від відпусток, ритм будівельних робіт у приміщеннях та на територіях освітніх закладів Кіптівської об’єднаної територіальної громади кипить, адже скоро школи знову наповняться школярами.

17:13 16.07.2019

Весело та по-дружньому відсвяткували день села Гайове

Весело та по-дружньому відсвяткували день села Гайове

Щороку в День Святих Апостолів Петра і Павла село Гайове Кіптівської об’єднаної територіальної громади відзначає храмове свято. Та для жителів цього села храм це не просто піти в гості до сусіда чи запросити його до себе, а свято яке об’єднує всіх хто тут проживає, чи то дачники, діти, або онуки які приїхали погостювати в батьків, всі як один збираються в центрі населеного пункту, щоб посвяткувати, згадати старі часи, або ж обговорити плани на майбутнє.

17:10 16.07.2019

Гарні дороги - як основний пріоритет діяльності громади

Гарні дороги - як основний пріоритет діяльності громади

В п’ятницю та суботу в селі Олбин, що входить до Кіптівської об’єднаної територіальної громади можна було спостерігати незвичну картину -  повз село проїхало близько сотні машин з асфальтом. Люди, які це бачили спочатку не вірили своїм очам: "невже знову ремонтуватимуть нам дорогу!?"

17:08 08.07.2019

Як в Кіптівській ОТГ Івана Купала відсвяткували

Як в Кіптівській ОТГ Івана Купала відсвяткували

Україна – дивовижна та унікальна країна з самобутньою культурою, багатовіковими традиціями, які збереглися до нашого часу. А ще є люди які їх пам’ятають та бережуть. Яскравим прикладом цьому є свято Івана Купала, або як раніше це свято називали наші пращури-язичники Купала. Свято настільки подобається своєю обрядовістю, що навіть з приходом християнства на наші землі воно збереглося, набуло нових рис та об’єднує навколо себе і молодь і старше покоління.

17:06 08.07.2019

«І кожен фініш це по суті старт!»  Зворушливе свято прощання із школою

«І кожен фініш це по суті старт!» Зворушливе свято прощання із школою

       За час навчання в школі, безумовно, є зворушливі моменти, які згадуєш потім все життя. Тут і перший дзвоник, і перші перемоги, і перше кохання… Ну і звичайно ж випускний бал. Зараз вже багато хто відмовляється від його проведення, мотивуючи різними причинами. Але ж ті, що вирішують продовжувати традиції його святкування поринають у складну, але приємну атмосферу підготовки до дня, коли дівчата вдягнуть прекрасні сукні, хлопці стануть справжніми джентльменами щоб відчути те, що потім згадуватимуть через десять, двадцять можливо і більше років.

08:53 01.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь